Na prodaju najskuplji penthaus Majamija

U Majamiju se pojavio novi neverovatni penthaus na prodaju, koji je već sada poneo titulu najskupljeg u ovom delu sveta…

Naravnom on dolazi sa svim elementima koje biste i inače povezali sa njim: kreirao ga je slavni arhitekta, ima više kvadrata od svojih konkurenata, pogled na okean koji se pruža u nedogled i naravno, neobičnu luksuznu pogodnost.

Ovaj penthaus koji meri oko 1.200 kvadrata dolazi sa otvorenom terasom koja lako može dostići površinu od oko 2.000 m2. To znači da je ovaj stan od 68 miliona dolara najveći prostor koji se prodaje u Majamiju, ako saberemo njegov enterijer i eksterijer.

Sa šest spavaćih soba i jedanaest kupatila, ovaj penthaus nalazi se na osamnaestom spratu Eighty Seven Park građevine, koju je dizajnirao Renco Pjano, čijih je osamdeset posto stambenih jedinica prodato, a jedan od kupaca je ni manje ni više nego Novak Đoković.

Čitav penthaus ima suptilni savremeni stil sa elementima kao što je zaobljeno stepenište u dnevnoj sobi. Pored stepeništa, ova jedinica kao sredstvo prevoza nudi vam dva lifta. Glavna spavaća soba dizajnirana je tako da poseduje panoramski pogled na okean, direktno kroz prozore od poda do plafona koji se mogu skloniti.

Tu su takođe i manje sobe, a jedna poseduje ugradni kauč i može se koristiti kao kućna kancelarija. Ovaj stan dolazi sa dva infiniti bazena, pri čemu je jedan namenjen za uživanje u izlasku sunca, a drugi u zalasku.

Što se pogodnosti tiče, tu je kućni bioskop, teatar na otvorenom, vertikalne bašte, zelenilo, đakuzi i dve letnje kuhinje. A neobična luksuzna pogodnost koju smo pomenuli na početku teksta jeste vaš lični Hamam, odnosno tursko kupatilo. Šta vam je još potrebno, osim naravno novca za kupovinu ovog stana?