Na prodaju losanđeleski penthaus sa holivudskim pedigreom

Iako je star samo tri godine, penthaus u Los Anđelesu se već sada može smatrati holivudskom zvezdom…

Ovaj luksuzni i moderni dom bio je deo tri blokbaster serije, uključujući Westworld, The Morning Show i Homeland. Sada, on je spreman da se povuče sa naših malih ekrana, pa će biti aukcijski prodat idućeg meseca.

Višemilionski penthaus ima površinu od skoro petsto kvadrata i nalazi se visoko iznad centra grada. On poseduje dve spavaće sobe, tri ipo kupatila i veličanstveni eksterijerni prozor, što je posebno akcentovano staklenim zidovima kroz koje se može uživati u pogledu na grad, uz visoke plafone.

Kada se radi o nameštaju, možemo primetiti da se novac nije štedeo. Ovde možemo videti ormare pravljene po meri, koji su definitivno veličanstveni. Prostrana kuhinja je opremljena vrhunskim Wolf & Sub-Zero aparatima, dok takođe sadrži i veliko kuhinjsko ostrvo. Ovaj prostor se preliva u glavni dnevni boravak i trpezariju, koje okružuju balkoni, dok se jedan dodatni balkon nalazi nadomak glavne spavaće sobe. Skrivena terasa na gornjem nivou idealna je za koktele posle posla.

Naravno, sama građevina, Ten50, takođe poseduje izobilje pogodnosti, uključujući bazen i spa, veliku terasu za zabave sa prostorima za kuvanje na otvorenom, bioskop, sobu za vežbanje, poslovni centar i salu za rekreaciju. Kupci će takođe dobiti i dva parking mesta, uz dve privatne skladišne jedinice.

Sadašnji vlasnik ovog penthausa ga je kupio u sasvim sirovom stanju pre tri godine po ceni od 4.5 miliona dolara, dok je prvi put pokušao da ga proda prošle godine za 5.99 miliona. Idućeg meseca, penthaus će biti deo aukcije, sa minimalnom cenom od 4.75 miliona dolara.