MORFEUSOVE LUKSUZNE KUĆE U LONDONU

Morfeus je jedna od vodećih luksuznih agencija za nekretnine, koja gradi nekretnine koje su ispred vremena i koja reflektuju interes kompanije za inovacijama i kreativnošću.

Tri nove kuće nalaze se u srcu Čelsija i nose imena čuvenih britanskih ličnosti: Andersona i Šeparda, Bea Brumela i Kolina Čepmena. Gradske kuće u Čelsiju su retko viđena kombinacija nove izgradnje, koje pružaju klasičan dizajn i detalje vrhunskog kvaliteta.

Bea Kuća je četvorosobna, koja ima veliku spavaću sobu, kao i privatan parking. Ona je već uređena, i ima 4,348 kvadratnih metara prostora za stanovanje. Pored soba u njoj se može naći bioskop, vinski zid, kamin i bar.

Anderson i Čapmen Kuće ne dolaze uređene, već novim vlasnicima daju prostora da sami urede kuću na način na koji oni to sami žele. Obe takođe nude po 4 spavaće sobe, privatan parking i veliki prostor Anderson 4,225 a Čepmen 4,340 metara kvadratnih). Dodatak u Anderson Kući je terasa, koja je odlična za prijem gostiju, ali i relaksaciju.

Lokacija ovih kuće je odlična za svakoga ko želi da živi u sred užurbane seoske atmosfere. Nalaze se u blizini čuvenih Londonskih lokacija (Viktorija i Albert Muzeja, Rojal Alber Hola i Hajd Parka), ali i blizu različitih barova, restorana i mogućnosti za šoping u Čelsiju.

Autor: Milan RAKONJAC