Moderan stan sa francuskom privlačnošću

Nastao kao delo Oksane Salberg - Vačnadže, ruskog dizajnera enterijera i osnivača O2 Design moskovskog studija, ovaj moderni stan sastoji se od živih boja i dobro uravnoteženih kontrasta.

Inspirisan francuskim minimalističkim stilom, projekat enterijera ima sjajnu paletu boja i smele izbore uzoraka, koji ističu moderne linije osvetljenja i dizajna nameštaja u svakoj sobi. Raspored stana je vrlo jednostavan – u pitanju je trosobna jedinica sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom u kombinaciji sa kuhinjom. Želja vlasnika bio je enterijer sa modernim i uglednim stilom. Kroz živu šemu boja ovaj impresivni projekat dizajna enterijera uklapa se kako se boje modernog pokreta savršeno uklapaju u savremeni stil.

Dnevna soba je centar ovog projekta. Paleta boja je prepuna svetlih akcenata žute i plave, zlatne i zelene koji su povišeni s obzirom na belu pozadinu zidova i plafona. U središtu ovog područja nalazi se upečatljiv okrugli stočić sa otvorenom metalnom bazom, sa kaljenim dimljenim staklom oslonjenim na podlogu od sjajnog nerđajućeg čelika, koji je delo brenda Boca do Lobo. Prostor takođe sadrži živahnu žutu fotelju i prostirku sa dezenom koji imitira izgled kamena.

Pored dnevne sobe je jednako eklektična trpezarija, koja predstavlja savršen spoj živopisnog modernog nameštaja najemblematičnijih brendova, poput stolica Bonaldo i stola Cattelan Italia. Sofisticirani i aristokratski stil ovog prostora kreiran je zahvaljujući savremenim umetničkim delima, somotskim zavesama i jedinstvenom lusteru kompanije Delightful Lighting Brand koji visi nad trpezarijskim stolom.

Kuhinja je neutralnija u bojama sa ravnim linijama, svetlim i tamnim neutralnim tonovima i drvenim naglascima. Ona predstavlja nešto poput tišine između oluje boja drugih područja. Živahne žute stolice i plave zavese sjajni su akcenat ove kuhinje, što odražava kako se ekološki motivi i luksuzni dodiri mogu savršeno uklopiti.

Ovaj svetao i radostan projekat enterijera pokazuje kako se iznenađujuća šema boja, stilski delovi nameštaja i impresivna savremena umetnička dela mogu spojiti i oživeti divnu kuću.