Miks stilova za savršen savremeni enterijer

Savremeno stilizovani enterijeri i eksterijeri danas obuhvataju širok spektar stilova, jer je stvar u tome da prekršite sva pravila kada je u pitanju ulepšavanje vašeg doma.

Danas su dekorativni predmeti i nameštaj za eksterijere toliko moderni, koliko i oni namenjeni unutrašnjosti, baš poput ovog enterijera smeštenog u jednu prizemnu kuću koji je dizajniran s potpisom RailiCA dizajnerskog studija.

Osvežavajući dizajn ravnih linija u kombinaciji sa organskim materijalima poput bambusa i vrbovog drveta kreiraju veličanstveni ambijent. Posebno se to ističe jer ovaj enterijer poseduje spoljno dvorište i bazen. Inovativni unutrašnji i spoljni dekor ovog doma obuhvata modernu estetiku spojenu sa zdravom prirodom njegovog okruženja.

Unutrašnjost ovog doma izgrađena je oko neutralnih tonova i prirodnih elemenata. Široki svetli obojeni biserni drveni podovi proširuju već inače svetao prostor, koji pravi besprekorno prostranu trpezariju i kuhinju.  Ovaj savremeni izgled je ono što je novi pristup modernističkom enterijeru dekora 21. veka.  Matirane obloge se spajaju sa sjajnim furnirima. Crni mat kabineti u kuhinji dodatno su naglašeni pomoću aparata od nerđajućeg čelika, dok je celokupno područje dodatno ukrašeno crno-belim geometrijskim pločicama. Zaista brilijantno!

Iako ste za trenutak možda pomislili da je savremeni dizajn ovog enterijera hladan i minimalističan, to nije tako, a to se najbolje vidi u dnevnom boravku i spavaćoj sobi ove rezidencije.  Jednostavan stil naglašava celokupnu temu koja teče kroz dom. Udoban nameštaj postavljen je među veoma jednostavne, ali elegantne i šik primerke. Beli zidovi su u savršenom kontrastu sa tamnim detaljima kao što su crni kombinovani okvir police u dnevnoj sobi ili mekane bele stolice u prostoru spavaće sobe. Prostor za spavanje je ukrašen drvenim tamno obojenim zidom i kliznim vratima u mat završnici.

Takve ekstremne nijanse u spavaćoj sobi zahtevaju posebnu veštinu dizajna enterijera, što ovde apsolutno nije problem. Izgled ovog enterijera je elegantan i rafiniran. U osnovi, jednostavnost, skromna sofisticiranost, teksture i čiste linije pomažu u definisanju savremene privlačnosti ovog prostora.

Osim toga, elegantan izgled dodatno naglašavaju kupatila ovog enterijera. Polirano drvo, autentične pločice, neutralne nijanse zajedno sa visećim infracrvenim lampama, su impresivne i suptilne. Pločice su dinamične i privlačne, uključujući akcentne nijanse u boji višnje u blizini umivaonika. Polirano drvo, elegantne pločice, igra bojama i teksturom, najčešće se danas nalaze u savremenim stilizovanim enterijerima.

Arhitektonski detalji, upotreba neutralnih nijansi, geometrijskih oblika, unikatnih plafona i ravnih linija su ono što ovaj dom čini minimalističkim, ali hrabrim i sofisticiranim.

N.V.T.

Izvor Decoholic