Luksuzno potkrovlje sa predivnim pogledom na Dunav

Više slika

Više slika

Iznad krovova Beča, sa pogledom na Dunav i Kahlenberg, destilat je razvio enterijer za luksuzno potkrovlje jednostavne lepote...

Porodični stan sa dva sprata prostire se na preko 500 m², sa dugim pravougaonim planom čije se prostorne strukture prelivaju jedna u drugu i nastavljaju se preko terasa sa obe strane. Ovaj penthaus je krunisan impozantnim krovnim vrtom koji uključuje bazen, spoljnu kuhinju, posebno izrađene posude za biljke i sistem za zalivanje.

Antracit je tonalitet koji postavlja ton za enterijer, pojavljujući se u različitim nijansama u zavisnosti od osobina odgovarajućeg materijala i stoga izgleda sve samo ne monotono. Naprotiv, fine nijanse stvaraju mirnu atmosferu u otvorenoj strukturi prostora. U ansamblu gotovo da nema pregrada - ovaj životni prostor je zoniran objektnim nameštajem koji krije obilje prostora za skladištenje. Svaka soba ima individualni izlaz na terasu, stvarajući "svet za sebe", a ipak je organizovana duž isprepletene staze.

Centralni deo prostrane dnevne sobe je otvoren kamin od poda do plafona koji funkcioniše kao polica sa zadnje strane. Otvorena granica između zona za dnevni boravak i kuhinju formira stepenice koje vode na gornji sprat, a kojima je sa zadnje strane pridodata staklena vitrina za vino. Isto tako upadljiva je i masivna kuhinjska jedinica napravljena od porcelanskog kamena. U skladu sa strogim konceptom boja, svi spojevi su u tamnom metalnom sivom tonu. Glavnoj spavaćoj sobi sa kupatilom (slobodno stojeća kada, osvetljena ogledala), prethodi prostrana garderoba. I ovde, izdvaja se komad nameštaja: zaobljeni uglovi i ručno šivena presvlaka od najfinijeg kožnog materijala su zaista izuzetnog taktilnog doživljaja.

Destilat je ponovo prilagodio veoma ličan i kompletan dizajn svojim zauzetim klijentima, od rasporeda prostora do najmanjih detalja (čaše, posuđe, pribor za jelo i svi tekstilni elementi).

Luxury Experience