Luksuzni stanovi u nekadašnjem sedištu Titanika

Iako u nekim vestima možemo čuti da tržište nekretninama u Londonu doživljava pad, jedan razvojni projekat se bori protiv toga…

Smela kompanija, Oceanic Developments, skoro je predstavila svoj mega projekat, koji će redizajnirati istorijsko sedište Titanika i pretvoriti ga u set luksuznih i prefinjenih stanova. Ovaj razvojni plan će nam ponuditi sedam vrhunskih stambenih jedinica, uključujući četvorosobni penthaus, koji je osmišljen tako da ima pogled na čuveni Trafalgar skver.

Svaki od stanova će imati mermerna kupatila, luksuzne lustere, parkete od hrastovine, zaobljene plafone, Poggenpohl kuhinje i umetnička dela. Iako će biti dosta promena u celokupnoj dekoraciji, ulaz u zgradu i nekadašnja biletarnica će ostati netaknuti.

Dvosobni dom u ovoj luksuznoj šemi stanova koštaće vas 25 miliona dolara, a to će ujedno biti i jedan od jeftinijih u ponudi, dok će luksuznije opcije dostizati cenu i do 100 miliona dolara. Pored činjenice da će ovaj projekat biti izgrađen u sedištu Titanika, kupci će takođe moći da uživaju u brojnim pogodnostima, uključujući dvadesetčetvoročasovnu uslugu konsijerža.

Inače, sama građevina u kojoj će se projekat nalaziti bila je dom Barkli banci, Ministarstvu odbrane i ambasadi Teksasa, restoranu i promotivnom centru. Nakon nesrećne sage o Titaniku, bilo koja zaostavština sa ovog broda se prodaje po veoma visokim cenama. Samim tim, stanovi izgrađeni u ovom prostoru su sigurno pun pogodak.

D.Ć.

Luxury Experience