Luksuzni stanovi osvajaju San Francisko

Ako ste u potrazi za novim stanom u San Francisku, onda će vam se sigurno dopasti nove luksuzne rezidencije u Lover Polku…

The Austin kompleks, na samo deset minuta od čuvenog Golden Gejt mosta, nudi 100 vrhunskih stambenih jedinica. Ova zgrada sa 12 spratova ima enterijer koji je delo Edmonds + Lee studija i nudi elegantni i ležerni kalifornijski stil.

“Atmosfera je ovde intimnija i ritam je sporiji. Baš zato mi uvek razmišljamo o svih pet čula kada dizajniramo”, rekla je Vivijan Li. Kroz ceo ovaj posed, stanari će imati Wi-Fi pristup unutar zajedničkih prostora, kao i čitav asortiman prostora za sedenje, koji postoji sa ciljem promovisanja društvene interakcije.

Kada govorimo o dizajnu, stanovi su kreirani tako da izdrže test vremena. Svi materijali su specijalno odabrani zbog svog izgleda i istrajnosti. Kuhinje su dobile otvoreni plan prostora sa prigušenim bojama, a nude pregršt prostora za odlaganje stvari. Kupatila imaju sakrivene fioke, plutajuće umivaonike, unikatne ormariće i još mnogo toga.

Druge pogodnosti su konsijerž koji vam je dostupan pri ulasku u zgradu, salon za pse, neprofitna umetnička galerija i brojni prodajni prostori. Na krovu, stanari mogu uživati u loži sa udobnim prostorom za sedenje, stolovima i kaminom. Prodaja stanova koji su deo ovog projekta počinje početkom iduće godine.

D.Ć.

Luxury Experience