Na prodaju luksuzni penthaus u Milijarderskom tornju

Smešten u samom srcu Menhetna, One57, iskonski luksuzni neboder poznat i kao Toranj Milijardera, postaje sve bolji i bolji…

U njemu se sada nalazi neverovatna rezidencija koja je dostupna za kupovinu, a koju je dizajnrala nagrađivana dizajnerska kompanija Jeffrey Beers International. Ovaj stan je u potpunosti namešten i spreman da dočeka svoje nove vlasnije.

Prodaje se po ceni od neverovatni 29 miliona dolara, a predstavlja modernu i raskošnu rezidenciju sa izobiljem interesantnih detalja koji će vas podsetiti na afinitet dizajnera prema duvanju stakla i njegovim čuvenim policama za knjige veoma graciozne forme. Moderna elegancija koju ovaj dizajner gaji, kombinovana sa američkim senzibilitetom savršeni su opisi ovog neverovatnog projekta.

One57 krasi centralni deo panorame Menhetna, obećavajući vrhunski pogled na Central Park i čitav grad. Pored neverovatnog pogleda, luksuzna rezidencija ima još mnogo toga da vam ponudi, uključujući umetničko delo rađeno po meri koje se nalazi u dnevnom boravku, iza kog se krije ogromni TV ekran.

Takođe, budući vlasnici ovog stana moći će da uživaju u ručno rađenim foteljama, Minotti sofama, predivnoj Kagan sofi sa John Pomp akcentnim stolom i brojnim drugim besprekornim detaljima. Ostajanje kod kuće nikada nije izgledalo bolje…

Luxury Experience