Luksuzni penthaus na najprestižnijoj adresi Lisabona

Više slika

Više slika

LUXXU je udružio snage sa portugalskim dizajnerom Žoaom Kampinasom za potpuno novi projekat koji se diči svojim portugalskim korenima na svakom koraku.

Seven Hills penthaus se nalazi u srcu Lisabona, grada poznatog po bogatoj kulturi i poštovanju tradicije. Što se stila tiče, Kampinas je izabrao amalgamaciju savremenih i klasičnih detalja, ali je crpeo inspiraciju iz jedne od najzapanjujućih karakteristika Portugala: prirode. U čitavom enterijeru se možete diviti raznovrsnim karakteristikama koje predstavljaju snagu i toplinu prirodnih elemenata, posebno u vezi sa izborom materijala koji su korišćeni za svaku prostoriju. Dekor obuhvata širok spektar dizajna visokog kvaliteta LUXXU i drugih brendova poput PullCast ili Boca do Lobo kako bi prikazao autentičnost portugalskog dizajna.

Portugalski zanatski rad je jedna od glavnih karakteristika ulaznog prostora ovog stana, gde tradicionalni elementi upotpunjuju dekor, ali sa modernijim pristupom. Kremasta šema boja preovlađuje u ovom delu enterijera, sa drvenim zidovima i podom od mermera koji čine snažan utisak.

Na jednoj strani ulaza, primećuje se izuzetno ogledalo Vertigo koje se ističe svojim fenomenalnim okruglim oblikom i složenim detaljima u mesingu. Ono se slaže sa konzolom Algerone, izdržljivim i bezvremenim komadom napravljenim od premium materijala.

Prazna stepeništa su od mermera i stakla, a metalne zidne lampe Magna prave im društvo svojom kontemplativnom prirodom i preciznom geometrijom. Ova rasvetna tela imaju ram od mesinga i središte od alabastera za umirujuće osvetljenje.

Kuhinja prati istu šemu boja kao i ulaz, ističući modernu estetiku dizajna. Drveni elementi svetlijih tonova se neverovatno pogodno spajaju sa luksuznim detaljima, kao što je mermerni pult i dizajn visokog kvaliteta. Tri Galea Swivel barske stolice stvaraju savršeni kutak za raskošno iskustvo doručka pod svetlima Liberty lustera.

Trpezarija deli isti koncept i prostor kao i kuhinja i dobija obilje prirodne svetlosti, stvarajući udobnu i gostoljubivu atmosferu. Priroda postaje suptilna inspiracija, posebno u izboru materijala, dok drveni zidovi postavljaju scenu. Luksuz se ponovo ispoljava u kremasto-neutralnim tonovima.

Algerone pravougaoni trpezarijski sto služi kao centralni komad ove prostorije. Statuario mermer i zanosne linije definišu njegov inovativni dizajn. Osim toga, stolice za trpezariju Galea II postaju raskošni saputnici jer uspostavljaju jaku vezu između savremenog dizajna i tradicionalnosti. Ovaj deo osvetljava Liberty slim snooker visilica, čaroban komad sa povezanim detaljima od mesinga i kristalnog stakla. Darian komoda čini svoje prisustvo primetnim kao odličan primer metalnog rada i rezbarija u drvetu. Takođe, Glance Mirror ogledalo brenda Boca do Lobo unosi najbolje od savremene privlačnosti u prostoriju.

Dnevna soba ovog zadivljujućeg penthausa je grandiozna koliko i može biti. Ima drvene panelirane zidove i izuzetno visoke plafone. Uvek sa budnim okom usmerenim na detalje, dizajner je iskoristio visinu prostora da upotrebi fantastični luster Magna brenda LUXXU kao glavno rasvetno telo. Osim toga, prirodni elementi su prisutni u velikoj meri, uključujući drvo usred sobe, simbolišući rast i prosperitet, i igrajući se temom prirode koja je prisutna u stanu.

Pored arhitektonski inspirisane Algerone biblioteke nalaze se dve elegantne zidne lampe Draycott I koje stvaraju harmoničnu simetriju. Na sredini, porodica Otto unosi organsku konfiguraciju u dekor. Fluidne barske stolice i sofa od baršuna prevazilaze pojam udobnog luksuza i postaju dokaz vremenske elegancije. Algerone sto prenosi obilje mermera na potpuno novi nivo, ali ga takođe meša sa drugim materijalima, poput stakla, mesinga i kože, čineći ga veoma svestranim komadom.

Iako skromnih dimenzija, kupatilo ne pokazuje manjak luksuza. U skladu sa estetikom stana, ovaj prostor se odlikuje obiljem mermera, stvarajući vremenski otisak svuda oko sebe. Orbis pravougaono ogledalo se suprotstavlja, ali se istovremeno i slaže sa svojom kosmopolitskom vibracijom. Ono personifikuje zlatni sjaj svojim detaljnim okvirom napravljenim od mesinganih sfera. Prilagođeni modeli ručica brenda PullCast su takođe naručeni kako bi dodali dodatne detalje ovom kupatilu.

Sa umirujućim nijansama bež, sive i bele, spavaća soba obuhvata jedinstvene karakteristike i detalje koji je izdvajaju, od zidova od mermera i drveta do ogromne kožnog uzglavlja, da ne pominjemo sve luksuzne komade i rasvetna tela brenda LUXXU.

Algerone krevet nudi maksimalnu udobnost i stil, mešajući savremeni dizajn inspirisan arhitekturom sa visokokvalitetnim materijalima. To nije jedini izabran komad iz kolekcije, jer Algerone tabure sam sebe ističe, a Algerone noćni stočić donosi izuzetnu eleganciju celokupnom dekoru svojim geometrijskim linijama.

Prilikom kreiranja estetike ove spavaće sobe, Magna visilice ne mogu proći neprimećeno. Ova rasvetna tela sa dimenzionalnom prirodom stvaraju jedinstvenu atmosferu. Sa sjajnim ramom od mesinga i alabaster ornamentom, Magna evocira osećaj retkosti inspirisan divnim lepotama horizonta.

Konačni detalj je pažljivo izrađeni plafon koji predstavlja jedinstvenu i neuporedivu gipsanu dekoraciju, dodatno naglašavajući Kampinasovu pažnju usmerenu prema zanatskom radu i dizajnu koji su uloženi u stvaranje ovog izuzetnog stana.

Luxury Experience