Luksuzni penthaus koji će oduševiti ljubitelje umetnosti

Raskošan penthaus koji se nalazi na vrhu prestižne zgrade FAENA u srcu Majami Biča izašao je na tržište.

Dizajnirana od strane renomirane kompanije Wetzels Brown Partners, rezidencija spaja umetnost sa pogledom na Majami Bič i Atlantski okean koji oduzima dah.

Zakoračite u 640 kvadratnih metara prefinjenog životnog prostora, gde se sofisticiranost susreće sa udobnošću. Penthaus ima šest prostranih spavaćih soba i šest luksuznih kupatila. Svaki detalj je pažljivo izrađen, od izuzetnih akcenata od abonosa do elegantnih italijanskih teraco podova, osiguravajući atmosferu raskoši i gracioznosti.

Penthaus je dizajniran za one koji vole da se zabavljaju. Prilagođena Metrica polica za knjige ukrašena LED akcentima, služi kao upečatljiva fokusna tačka, stvarajući ambijent moderne elegancije. Gosti će biti očarani panoramskim pogledom na Atlantski okean, nudeći zadivljujuću pozadinu za bilo koje okupljanje.

Kuhinja MolteniC je san kulinarskih entuzijasta. Opremljena vrhunskim aparatima i sofisticiranim završnim obradama, pruža savršeno okruženje kako za ležerne obroke tako i za gurmansko kuvanje.

Primarni apartman je spokojno utočište, sa luksuznim nameštajem od abonosai prostranim pogledom na okean. Dizajnirano za vrhunsku relaksaciju, odiše osećajem spokoja i sofisticiranosti, nudeći savršen beg od užurbanosti gradskog života.

Svaka spavaća soba u ovom veličanstvenom penthausu ima teksturirane, ručno oslikane zidove po meri koji odišu raskoši. Kupatila su opremljena vrhunskim Duravit uređajima, osiguravajući da je svaki aspekt ove rezidencije izrađen sa najvećom pažnjom usmerenom prema detaljima i kvalitetu.

Stanari će moći da iskuse budućnost luksuznog života uz Crestron Home Automation, napredni sistem koji omogućava da bez napora kontrolišu osvetljenje i klimu, obezbeđujući besprekoran i praktičan način života pritiskom na dugme.

Posedovanje ove rezidencije znači posedovanje dela horizonta Majami Biča, uranjajući u način života koji je zaista neuporediv. Svaki detalj ovog penthausa je dizajniran da poboljša vaše životno iskustvo, pružajući atmosferu neuporedivog luksuza.

Penthouse u rezidenciji FAENA nudi vrhunac luksuznog života. Od njegove prostrane elegancije i mogućnosti zabave do gurmanske kuhinje i utočišta na obali okeana, svaki aspekt ove rezidencije je dizajniran da pruži izvanredno životno iskustvo. Ne propustite priliku da posedujete ovaj izuzetan dragulj u Majami Biču koji može biti vaš za 33.000.000 dolara.

Luxury Experience