Kupite stan u najvišem stambenom neboderu sveta

Zvanično je počela prodaja stanovau Central Park Tower neboderu, koji će kada bude završen za oko godinu ipo dana, biti zvanično najviša stambena zgrada…

Nastala kao delo Extell Development Company i SMI USA, ova struktura od stakla i čelika, uzdizaće se 472 metra iznad Njujorka, a biće smeštena u Milijarderskom nizu u prestižnom delu Menhetna.  

Smešten nadomak Central Parka, istoimeni neboder će postaviti brojne rekorde. Dizajniran od strane Adrian Smith + Gordon Gill Architecture, toranj će imati fasadu od stakla i satenski finiširanog čelika, koja će reflektovati svetlost tokom čitavog dana i dati mogućnost uživanja u pogledu na Central Park stambenim jedinicama koje su pozicionirane u severnom delu.

Počevši od trideset drugog sprata, ova građevina ponudiće 179 luksuznih stambenih jedinica, koje imaju od dve do osam spavaćih soba i površinu od 145 do 1.750 m2. Prozori od poda do plafona otkriće nam panoramski pogled na Central Park i panoramu Menhetna, dok će otvoreni koncepti prostora sadržati dizajn enterijera u izvedbi Rottet Studio.

Građevina će takođe sadržati i Central Park Club, prostor od oko 5.000 m2, koji će se prostirati na tri sprata. Ovaj ultra privatni klub sadržaće rezidentsku ložu sa stolovima za bilijar, bioskopom i salama za organizovanje događaja, dok će tu biti i otvorena terasa za bazenom i ložama, dečija igraonica, wellness centar sa sopstvenim bazenom, fitness centar, košarkaški i skvoš tereni, kao i spa odeljci.

Baza građevine će biti nova Nordstrom prodavnica na sedam spratova, koja će meriti oko 32.000 m2 prostora.

 

Luxury Experience