Vikendica u Kaliforniji inpiriše nas da svečano dekorišemo naše domove

Pogledajte impresivnu rezidenciju dizajnera enterijera, Orlanda Soria.

Orlando Soria je jedan od najuspešnijih dizajnera enterijera svog vremena. Brojeći radove u različitim zemljama sveta i izdvajajući se posebnom estetikom, dekorater se odlikuje načinom na koji se odnosi prema životu i ljudima, kroz svoj, tako jedinstven rad.

Gledajući enterijere njegovog divnog doma u Kaliforniji, možemo videti njegovu strast prema prirodnim materijalima i način na koji obično povezuje unutrašnjost kuće sa spoljašnjim uslovima. Ovo je kuća u kojoj bira da provodi vreme uglavnom tokom zimskih meseci, jer mu ovo nije glavna rezidencija.

Izgrađena je na pozadini koja daje osećaj da je došla pravo sa stranica bajke, a razlog je prelep planinski pejzaž koji dominira oko kuće. Jednostavna i istovremeno impresivna, kuća je pretvorena u vrhunsko mesto za zimu, nudeći poseban doživljaj mira i neverovatno prijatnog boravka.

Zalazeći dublje u unutrašnjost ove "tople" kuće, otkrivamo da se sastoji od dva sprata, na kojima se nalaze dva velika dnevna dela, velika kuhinja, tri spavaće sobe i dva kupatila.

Zahvaljujući izobilju prozora, kuća je preplavljena ogromnom količinom prirodne svetlosti, istovremeno pružajući nesmetan pogled na zimski pejzaž severne Kalifornije - zbog toga je dekorater odlučio da investira u ovu nekretninu.

Vidimo da je veliki akcenat stavljen na najmanje detalje. Zemljane boje su zauzele svoje mesto gde god da se pogleda. U stvari, činjenica da su odabrani materijali kao što su kamen i drvo, čini konačni rezultat neverovatno kompatibilnim sa zimskom atmosferom, ali i sa spoljašnjim okruženjem. Dizajner se kladio na snagu prirodnih nijansi, što je rezultiralo udobnim karakterom u kojem ima priliku da uživa.

Kao ljubitelji novogodišnjih i božićnih praznika, Orlando nije mogao da sačeka i već je ukrasio svoje prostorije da dočeka najsjajnije doba godine. Svake godine, njegovi izbori inspirišu svakog ljubitelja prazničnog dekora, a on ostaje veran elegantnoj dekoraciji zasnovanoj na prirodi. Za još jednu prazničnu sezonu, njegovi lični prostori „mirišu“ na Božić na najelegantniji i najdiskretniji način, savršeno prilagođen današnjici i najaktuelnijim trendovima sezone.

Ono što postaje jasno od prvog trenutka jeste da je odabrao mnoge prirodne elemente, kao što su granje i drvo, sa kojima je stvorio osnovu za svoju dekoraciju. Ponovo dominiraju zemljani tonovi koji se lepo usklađuju sa ostatkom enterijera.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, dizajner enterijera nije propustio da praznine ispod drveća popuni poklonima koje je veoma pažljivo umotao i koje će pokloniti svojim najmilijima. Kako je rekao, proces razmene poklona je nešto čega se sa radošću seća iz detinjstva, zbog čega se raduje darivanju i ovu tradiciju čuva od zaborava.