Kilijan Mbape živi u stanu preko puta Ajfelovog tornja, a kirija je 30.000 evra mesečno

Kilijan Mbape je impresionirao na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022.

Nakon avanture u Kataru, 24-godišnji francuski fudbaler poveo je svog dobrog prijatelja Ašrafa Hakimija i odleteli su u Njujork, gde su uživali u nekoliko dana odmora. Gledali su NBA utakmicu, prošetali Tajms skverom, ali sezona se nastavlja uobičajeno i obaveze u Parizu čekaju Mbapea. Pored ekipe, Kilijana u Parizu čeka i njegov impresivan stan vredan 3,5 miliona evra koji se nalazi u srcu grada, skoro preko puta Ajfelove kule.

@weghorsttthegoat Kylian Mbappe's house in Paris🇫🇷 #foryou #fy #fyp #furdich #mbappe #paris #parissaintgermain #kylianmbappé ♬ Ramenez la coupe à la maison - Vegedream

Reč je o ogromnom penthausu ukupne površine 600 kvadratnih metara koji je podeljen na dva sprata. Svetao i moderno uređen, ovaj objekat nudi pogled na Marsova polja i naravno Ajfelov toranj. Takođe ima dva velika spoljna prostora, balkon i krovnu terasu sa đakuzijem.

Uprkos činjenici da mnogi fudbaleri odlučuju da ostanu izvan francuske prestonice, izgleda da Kilijan Mbape voli Pariz. Njegov stan je na pešačkoj udaljenosti od Trijumfalne kapije i drugih turističkih atrakcija.

@real.estates Kylian Mbappé house in Paris, France worth $3.5 million! #kylianmbappé #mbappe #kylianmbappe #fyp #foryou #foryoupage #futbol #soccer #worldcup #fifa #fifaworldcup #worldcup2022 #fifa22 #qatar #qatar2022 #celebrity #athlete #realestate #paris #eiffeltower ♬ Dreamers [Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack] - Jung Kook & BTS

Što se tiče cene, Pari Sen Žermen iznajmljuje stan za svoju zvezdu za skoro 30.000 evra mesečno i čini sve da bi francuski igrač mogao da se fokusira na ono što najbolje zna - fudbal.

Luxury Experience