Kalifornijska vila od 50 miliona dolara sa bazenom u kojem možete disati pod vodom

Možete koristiti sistem za ronjenje za igranje šaha ili slušanje muzike na samom dnu bazena.

Mnoge kuće imaju bazene. Većina ipak nema sistem za ronjenje koji vlasnicima omogućava da dišu pod vodom. Oni koji traže vodene avanture mogu posetiti vilu Orange County koja ima upravo to.

Kuća od 1.300 kvadratnih metara trenutno je u vlasništvu Joni Rogers-Kante, osnivačice i izvršne direktorke kozmetičke kompanije SeneGence, najpoznatije po liniji ruževa LipSense. Ona i njen suprug Ben Kante platili su za kuću 12,5 miliona dolara 2017. godine, ali su kasnije potrošili milione na renoviranje objekta.

Sve u svemu, vila je uređena u mediteranskom stilu sa prilagođenim plafonima i materijalima uvezenim iz Venecije. Ukupno ima sedam spavaćih soba i 12 kupatila; neke od soba za goste nalaze se u podrumu, do kojeg se može doći liftom.

Ni prethodni vlasnici nisu štedeli na pogodnostima. Pre svega, vila ima kućni bioskop, koji ima udobne plave sofe i zidove sa šarenim detaljima. Vila takođe ima salu za sastanke sa mogućnostima telekonferencija, kao i igraonicu sa šankom za pauze.

Glavna spavaća soba je privatna oaza. Ima terasu koja gleda na imanje i pruža gostima odličan pogled, jer se kuća nalazi na brdu. Ova soba sadrži i dve garderobe, kamin i kupatilo nalik spa centru.

U eksterijeru je bazen glavna atrakcija. Dubok je 3 metra i ima podvodne zvučnike i sistem za ronjenje. Vlasnica ove divne vile jednom je rekla da njena dva sina koriste sistem za ronjenje da igraju šah na dnu bazena, dok njen muž koristi za druženje pod vodom i slušanje muzike. Ostale karakteristike na otvorenom uključuju garažu za šest automobila, poligon za vožnju i trpezariju na otvorenom.

U galeriji pogledajte još fotografija ove neverovatne vile.