Kako izgleda život u jednom od najviših nebodera sveta

Prvi Waldorf Astoria razvojni projekat u Južnoj Floridi, spreman je da otvori svoja vrata stanarima koji će sa ponosom moći da kažu da žive u najvišem stambenom neboderu južno od Menhetna…

Sa visinom od 319 metara, Waldorf Astoria toranj u centralnom delu Majamija, deluje kao da će postaviti novi standard u silueti grada. Rajan Šir, upravni partner Property Markets Group smeštene u Njujorku i Majamiju, preduzetnik zadužen za ovaj projekat, izjavio je: “Majami je zaista postao svetski grad, privlačeći visoku koncentraciju internacionalnih kupaca i putnika, kao i onih koji dolaze iz naše zemlje. Bogata istorija Waldorf Astoria brenda i njihovo nasleđe, u kombinaciji sa raskoši Majamija evociraju zaista entuzijastične reakcije nove generacije potrošača iz sveta luksuza, kao i lojalista iz čitavog sveta”.

Ovaj projekat sadrži seriju asimetrično raspoređenih staklenih kocki, koje su osmišljene od strane dizajnera Karlosa Ota. Kalifornijska kompanija BAMO će se pozabaviti enterijerima građevine, koji deluju izbalansirano, baš kao i njen eksterijer. Moderni domovi dolaze opremljeni pametnim tehnologijama, dozvoljavajući svojim stanarima da se oslone na aplikacije za usluge konsijerža.

Jedan od ovih domova koštaće vas minimalno milion dolara, dok će samo 360 stanova biti dostupno za kupovinu. U render jedne od stambenih jedinica, glavna spavaća soba prikazuje veličanstvenu integraciju protoka, svetlosti i funkcije, dok će sami stanovi biti ispraćeni sa 205 hotelskih soba i apartmana, Peacock Alley ložom, restoranom, prostorima za održavanje događaja na otvorenom i u zatvorenom, bazenom sa ložama, spa i fitness centrima.

Budući da je ovo najviši toranj južno od Mehnetna, već znamo da se može očekivati veličanstveni pogled gde god da se okrenemo.