Kako izgleda najskuplji penthaus Bruklina

Mnogi kažu da je dom tamo, gde je vaše srce…

Ipak, u ovo vreme samoizolacije i policijskih časova, naši skromni stanovi i kuće, počeli su da nas dovode do ludila. To bi teško bio slučaj ukoliko biste svojim domom nazvali ovaj veličanstveni penthaus u Bruklinu. On je upravo prodat po ceni od 20.3 miliona dolara, zbog čega je oborio sve rekorde prodaje u ovom delu Njujorka.

Penthaus se nalazi na vrhu Quay tornja sa trideset spratova, a bez sumnje, dekorisan je sa ukusom koji će se dopasti mnogima. Stan se nalazi u Brooklyn Heights naselju i nudi vam pogled na reke Hadson i Ist. Oni koji će se ovde useliti, moći će da uživaju u vrhunskom pogledu na panoramu Menhetna, bruklinskog mosta i Kipa Slobode. Verujemo da bi nam karantin na ovakvoj lokaciji znatno lakše pao.

Možemo slobodno reći da su impresivni pogledi koji se pružaju iz ovog penthausa samo deo njegove veličanstvene ponude. Njegova dnevna soba okupana je prirodnom svetlošću, koja dodatno akcentuje njegovu dekoraciju. Pored toga, privatni lift iz lobija dovodi vas direktno do ovog stana, što je svakako pogodnost u kojoj bister ado uživali.

Penthaus ima pet spavaćih soba i pet ipo kupatila, pri čemu jedno od njih ima neverovatni pogled na grad. Verujemo da biste pola života rado proveli uživajući u toploj kupki sa dobrom knjigom u jednoj i čaši vina u drugoj ruci.

Sunset loža penthausa osmišljena je posebno sa uživanjem u zalasku sunca na umu, koji ovde dobija sasvim nove dimenzije i kolorite. Osim toga, penthaus dolazi sa sobom koja je posvećena muzici, Amazon Smart Home opcijama, fitness centrom i uslugom konsijerža, koji vam je dostupan u svako doba dana i noći.