Jolie: zavirite u najnoviji održiv luksuzni toranj u Njujorku

Jolie je možda najluksuzniji, održiv stambeni toranj u Njujorku. Smešten u ulici Greenwich 77 u finansijskom okrugu – jednoj od najživljih oblasti u gradu – Jolie nije prosečna stambena zgrada.

Iza upečatljive „nabrane“ staklene fasade pruža se pogled na njujoršku luku i reku Hadson. Luksuzni kondominijum sa LEED sertifikatom, Jolie je samo nekoliko koraka udaljen od parka South Cove, One World Trade Center, Battery Park City, kao i čitavog niza drugih pogodnosti, poput restorana i prodavnica.

U predivnom tornju se nalazi apartman 36a koji može biti vaš za 5,5 miliona dolara. Prostire se na 228 kvadratnih metara svetlog i prozračnog otvorenog životnog prostora. Sa četiri spavaće sobe i tri kupatila, stan se može pohvaliti visokim plafonima, podovima od belog hrasta i prozorima od poda do plafona kako bi se maksimalno iskoristila jedinstvena lokacija na Menhetnu.

Hol se proteže do dnevnog boravka i trpezarije sa velikom kuhinjom. Otvoreni plan stvara funkcionalan tok. Kuhinja sa centralnim ostrvom, mermernim pločama i uređajima Wolf, Sub Zero i Miele čini savršen prostor za zabavu ili porodicu.

Glavna spavaća soba ima garderobu za parove i sopstveno kupatilo sa toplim belim mermernim podovima, tuš kabinom i dubokom kadom. Druga spavaća soba sadrži ormar i kupatilo, dok treća i četvrta spavaća soba imaju ugradne ormare i dele pristup trećem kupatilu.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika u kojoj budući vlasnici mogu da uživaju je Cloud Club 77 – kolekcija od preko 1000 kvadratnih metara neverovatnih životnih sadržaja ovenčanih salonom sa kaminom, fitnes centrom i uslugama konsijerža koji će vam pomoći da ispunite sve vaše potrebe.

Za porodice tu je dečja igraonica, a za one koji vole da se zabavljaju tu je privatna trpezarija kao i krovna terasa sa koje se pruža panoramski pogled na Kip slobode i horizont Njujorka.