Jedinstveni luksuzni penthaus u Majamiju

Da li je sada pravo vreme za kupovinu interesantnog, luksuznog stana?

Pa, mi mislimo da jeste. Proleće je odmah ispred nas, a ono samo po sebi obeležava period promena. Zašto ove godine ne bismo promenili naše domove i uživali u životu? Sa tim na umu, trebalo bi da znate da se jedan stan u One Thousand Museum tornju koji je dizajnirala Zaha Hadid prodaje po ceni od 20.485 miliona dolara.

Ovo je inače prvi toranj Zahe Hadid na zapadnoj hemisferi, a stan o kom vam govorimo okupira čitav 53 sprat. Budući vlasnici ovog penthausa imaće prilike da uživaju u pet spavaćih soba, sedam kupatila i preko 1.000 m2 luksuzno uređenog prostora, koje prati terasa sa površinom od oko 100 m2 i pogledom na Biskejn zaliv.

Kao jedan od samo sedam stanova koji okupiraju čitav sprat ove impozantne građevine, ovaj penthaus ima mermerno master kupatilo, medijsku sobu sa barom i terase u svakoj spavaćoj sobi.

Inače, ovaj neboder u Majamiju ima oko 3.000 m2 luksuznih pogodnosti poput bazena, bašta, prostora za događaje, spa centra, pozorišta i privatnog heliodroma. Ovo je definitivno sjajno mesto koje biste mogli da nazovete svojim domom, pod uslovom da ste voljni da sačekate do sledeće godine kada će čitav ovaj projekat biti završen i ako imate sumu koja se traži kao cena ovog stana.

D.Ć.

Luxury Experience