Istorija i luksuz utkani u jedno: Penthaus u Majamiju vredan 60 miliona dolara

Ytech, kompanija za razvoj nekretnina, predstavila je upečatljiv penthaus vredan 60 miliona dolara u finansijskom okrugu Brikel u Majamiju.

Na preko 1200 kvadratnih metara, dvospratni penthaus ima 7 spavaćih soba, 9 kupatila, balkone okrenute prema istoku sa zadivljujućim pogledom i privatne liftove u okviru rezidencije.

Ekskluzivno prebivalište je dostupno u The Residences na adresi 1428 Brikel, koje je razvio Ytech i dizajnirao ACPV ARCHITECTS i Yamal Yidios.

Penthaus je omaž kultnim ličnostima 20. veka, uključujući Oskara Nimejera, Luiđija Kačiju Dominionija, Anđela Manđarotija, Šarlot Perijan i Filipa Džonsona. Rezultat je harmoničan spoj luksuza, inspirisan duhom arhitektonskih i dizajnerskih majstora.

Materijali za ovo remek-delo su pažljivo odabrani tokom globalnih ekspedicija od strane Ytech posvećenog tima. Mermer, obloge od drveta eukaliptusa, završne obrade na bazi mineralnog kreča, stakleni zidovi, detalji od kamena i podovi od jasena čine raskošnu paletu koja otelotvoruje suštinu luksuza. Skulpturalno stepenište obloženo kamenom, napravljeno nakon proučavanja preko 32 različita dizajna, stoji kao središnji deo, pokazujući posvećenost savršenstvu.

Dvospratni penthaus sadrži biblioteku, glavno kupatilo ukrašeno kamenom Salvatori i druge jedinstvene elemente kao što su okretni zidovi, skulpturalni kameni bar i vinski podrum sa kontrolom temperature. Vaselli i Arclinea poznati po svojoj izvrsnosti u obradi kamena i inovativnom dizajnu kuhinje, doprinose sofisticiranosti rezidencije.

Preko 8000 kvadratnih metara ugodnog prostora krasiće The Residences u 1428 Brikel, nudeći stanarima odabrani izbor privatnih i zajedničkih prostora. Od teretane od 1000 kvadratnih metara do bazena na krovu i atrijuma, dvospratnog salona za vino do najsavremenijih kancelarijskih apartmana, sadržaji su dizajnirani za životni stil ispunjen luksuzom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience