Green Mint: kreirajte dečju sobu koja će oduševiti vaše mališane

Prave boje avanture i zabave kod kuće...

Letnja sezona je idealno vreme da obnovite i osvežite dečju sobu, a ne postoji ništa bolje od oslikavanja bojama koje podsećaju na vedro plavo nebo i zelenu prirodu.

Kompanija Circu je predstavila zanimljivu ideju koja vas može inspirisati da i vi vašim mališanima napravite mesto za igru u zelenoj boji mente koje kombinuje avanturu i zabavu u pravim dozama tako da se magija i jedinstvene vrednosti detinjstva nikada ne izgube.

Portugalska kompanija Circu, poznata je po kreiranju magičnog nameštaja, koji svoj deci pruža priliku za pravo uživanje. Kompanija je nastala kao san, koji deci dozvoljava da uživaju u svojoj mašti i pretvore je u realnost, uz pomoć nameštaja koji će biti refleksija njihovih fantazija i magičnog sveta. Njihovi komadi nameštaja ručno se kreiraju u Portugaliji, upotrebom najfinijih materijala, u kombinaciji sa izobiljem strasti. Cilj kompanije Circu je kreiranje unikatnog, ekskluzivnog i magičnog nameštaja izvrsnog dizajna što se ogleda u ovoj sjajnoj igraonici koju vam danas predstavljamo.

Centralni deo ove zelene igraonice je Igralište Magical Market! Circu je dizajnirao mali gradić u potpunosti napravljen za decu, mesto gde se mašta pojavljuje i snovi postaju stvarni. U ovom dečijem igralištu imate sve: kuću koja se povezuje sa ostatkom igrališta preko drvenih merdevina sa užadima sa strane, čajnu kuhinju i bazen sa lopticama. Pastelne boje i razigrane linije glatko se kombinuju tako da se vaša deca mogu osećati kao odrasli koji žive svoje snove.

Ambijent krasi podna lampa Diana i Bubble Drop, element koji vam je potreban da dodate više stila dizajnu dečije igraonice. Sa svojim zabavnim oblikom inspirisanim dečjim omiljenim slatkišima, ovaj kreativni predmet može savršeno da funkcioniše kao klupa ili jednostavno kao dodatak za prostor vaše dece. Sa presvlakama od pliša i zlatnim detaljima, Bubble Drop će takođe pružiti dašak luksuza i teksture vašem dekoru bez gubitka elementa zabave.

Nema boljeg komada u ovoj zelenoj igraonici od Minnelli police za knjige. To je komad nameštaja koji definitivno privlači pažnju na najbolji način, pružajući eleganciju i prostor svojim lakiranim i staklenim policama, kao i čitavom strukturom izgrađenom od nikl poliranog mesinga.

Za decu je vrlo važan zagrljaj roditelja, a Cuddle fotelja je inspirisana i dizajnirana da ponovo stvori taj topli i umirujući osećaj, udobnost i sigurno mesto u svačijem životu: figuru roditelja. Zakrivljenost dizajna luksuzne fotelje pruža organsku modernu estetiku, a sedišta i naslon tapacirani bukleom predstavljaju pravi omaž osećaju da su deca u krilu roditelja.

Dolly Monkey Bars su dečje zidne merdevine specijalno napravljene da bi mališani vežbali i pružile im vrhunsku zabavu. Sa svojim modernim dizajnom, dečji zid sa merdevinama biće omiljeno mesto svakog deteta posle pisanja domaćeg zadatka, i sigurno će biti vrhunac u ovoj igraonici u nijansi zelene mente.

Luxury Experience