Four Seasons Cabo Del Sol: penthaus na plaži vredan 19,8 miliona dolara

Rezidencija sa pet spavaćih soba na celom spratu ima najbolji pogled na okean...

Sa penthausom pod nazivom Casa 9 u Four Seasons Resortu dobijate najbolji život u odmaralištu plus udobnost sopstvenog doma. Ovo prostrano prebivalište je jedna od najvećih i najskupljih privatnih rezidencija od 61 privatne kuće u Four Seasons resortu. Odmaralište i rezidencije se nalaze u okviru Cabo Del Sola, privatnog kluba i zajednici od 500 hektara.

Four Seasons Resort and Residences Cabo San Lucas trebalo bi da bude otvoren krajem 2023. godine, ali sve privatne rezidencije su već rasprodate osim Casa 9 penthausa. Ovaj predivan stan je na listi za 19,8 miliona dolara i obuhvata skoro 600 kvadratnih metara sa dodatnih 240 kvadratnih metara otvorenog prostora.

Rezidencija zauzima ceo poslednji sprat i ima bolji pogled na okean od bilo koje kuće u Cabo Del Solu. Penthaus ima pet spavaćih soba, pet kupatila i medijsku/radnu sobu, natkrivenu terasu, privatni otvoreni bazen i spa centar. Iako imate na raspolaganju sve pogodnosti u zajednici, možda nikada nećete poželeti da napustite udobnost ovog doma.

Rezidencija ima kuhinju sa posebnom pripremnom sobom, kao i uređaje Sub-Zero i Wolf, prostranu veliku sobu, privatni lift, kuhinju na otvorenom i bonus sobu koja se može koristiti kao kancelarija. Sve spavaće sobe imaju terase, kao i plakare i prostrana kupatila za maksimalnu udobnost. Kupatila takođe uključuju spoljne tuševe i najsavremenije Kallista uređaje i samostojeće Claybrook kade.

Uz kupovinu, stanari Casa 9 penthausa dobijaju članstvo u Cove klubu, koje uključuje, spa centar, fitnes objekte, privatne restorane, avanturistički park, tenis i privatne pešačke i biciklističke staze. Takođe ćete imati potpuni pristup svim pogodnostima Four Seasons resorta i opciju da stavite svoj dom u program iznajmljivanja.

Luxury Experience