Fantastičan stan u srcu Menhetna sa skrivenom baštom

U srcu Menhetna među neboderima, nalazi se Masionette West fantastičan stan sa privatnom baštom koji je u ponudi na prodaju za $19 miliona dolara.

Luksuzni prostor smešten je u zgradu iz 2012. godine sa ukupno 31 stambenom jedinicom i dolazi sa skrivenom baštom u kojoj se možete relaksirati do mile volje nakon napornog poslovnog dana.

Blistavi ulaz vodi vas u impresivnu galeriju sa veličanstvenim prilagođenim stepeništem, stvarajući impozantan uvod u grand dupleks veličine 1500 kvadratnih metara, sa privatnim vrtom od 972 kvadratnih metara, potpuno uređenom i terasom, dizajniranim od strane međunarodno priznatog pejzažnog arhitekte. 

Stan je izgrađen u stilu predivnih predratnih domova iz prošlosti, a poseduje sve karakteristike savremenog stana. Sa svojim privatnim vrtom okrenutim prema elegantnim gradskim kućama istočne 80. ulice, apartman je ispunjen bogatim svetlom i nudi gradsku kuću koja živi sa svim sadržajima kompletno održavane zgrade.

Unutar luksuznog dupleksa nalaze se prostrana dnevna soba, trpezarija, glavna spavaća soba i čak 5 dodatnih spavaćih soba.

Sa besprekornim dizajnom i tehnologijom u celini, arhitektonski detalji ovog stana uključuju visoke tavanice, čvrste podove od belog hrasta sa dezenom riblje kosti u svim prostorijama, prilagođene plakare i drvene obloge, uključujući i gipsane radove od strane kompanije Hide Park Moulding.

Stan ima direktan izlaz iz lifta, savremeno opremljenu kuhinju koja oduševljava sve zaljubljenike u kulinarstvo i gurmanluke kao i ekskluzivno opremljenih 5 kupatila.

Ukoliko se odlučite da potrošite celokupno bogatstvo na jedan ovakav stan, treba da znate i ovo – baštu je kompletno kreirao pejzažni arhitekta Medison Koks, tako da stičete utisak da se nalazite u nekom seoskom vrtu, pre nego u industrijskom okruženju.

Retko se vidi ovaj nivo izrade i tehnologije u kombinaciji sa izvrsnim ukusom koji stvara izvanredan dom pogodan za divne zabave, prikaz lepe umetnosti i elegantnog života - dok još uvek pruža miran i intiman način života sa svim udobnostima koje ova kuća nudi.

Ekskluzivitet, lepota i šansa da na kraju radnog dana napunite baterije u srcu Menhetna. Šta kažete na to?

N.V.T.

Izvor Luxatic

Luxury Experience