Enterijer nedelje: Villa X23 u Puketu

Sri Panwa odmaralište u svom sklopu poseduje vilu, u kojoj će vas jedno noćenje koštati 10.000 dolara…

Smešteno u Puketu, ovo odmaralište je novi raj za pripadnike A liste. Nova Villa X24 koja je deo ovog odmarališta, može se zvati i Vila XXXL, jer zauzima ogromno prostranstvo, odnosno 2.500 kvadratnih metara. Naravno, veličina nije jedina stvar koja joj ide u prilog – ova vila je toliko ekskluzivna, da nije deo standardne ponude odmarališta koju možemo videti na sajtu.

Smešteno na 40 hektara privatne, bujne džungle koja se otvara prema okeanu, Sri Panwa je već bilo veoma upečatljivo luksuzno odmaralište u Puketu, zbog svoje otuđenosti od civilizacije i modernog dizajna. Ipak, Villa X24 luksuz prenosi na sasvim novi nivo, nudeći vam sve – od kućnog bioskopa, pa do privatne teretane. Vila poseduje pet spavaćih soba na četiri sprata, a po svemu sudeći, već je omiljena među poznatim i slavnim ličnostima – Maraja Keri je ovde odsela prošle godine.

Šta vam ova vila nudi za svoju cenu od 10.000 dolara po noćenju? Svaka od spavaćih soba poseduje svoje privatno kupatilo, neverovatni pogled i tuševe na otvorenom. Ipak, koliko god da su sobe udobne, verovatno nećete moći da se oduprete lepoti ekstravagantnih zajedničkih prostora ove rezidencije. Sa nekoliko dnevnih soba, prekrivenom salom sa jezerom i brojnim nameštenim terasama na raspolaganju, možete se zabavljati uz al-fresko obroke, kada god poželite.

S obzirom na to da je praktično svaki prostor obložen prozorima od poda do plafona, aranžmani u kojima se enterijer preliva u eksterijer i obrnuto, zaista su brojni. Osim toga, ova vila ima dva privatna bazena, kao i plitki bazen na svom krovu, iz kog možete uživati u pogledu na Andamansko more. Deo vile su teretana, sauna i duboka kada za uživanje. Sa svim ovim pogodnostima, stvar koja će vam najteže pasti definitivno će biti odlazak iz ove vile na kraju vašeg odmora.