Enterijer nedelje: Terrace apartman u Bvlgari hotelu u Pekingu

Grad Peking je mnogima na listi omiljenih destinacija sveta…

Sposobnost ovog kineskog grada da spoji savremene nebodere sa istorijskim spomenicima zaista je izuzetna. Bvlgari hotel koji se nalazi u ovom gradu, takođe je jedan od najraskošnijih u čitavoj Kini, a kao takav, savršen je za sve ljude koji posećuju Peking, a žele da dožive neverovatno luksuzno iskustvo.

Stotinu devetnaest gostinjskih soba i apartmana sačinjavaju ovaj hotel, a svaka jedinica nudi jedinstveno iskustvo. Terrace apartman je naša današnja preporuka, prvenstveno zbog velike otvorene terase sa neverovatnim pogledom na Liangma reku i distrikt u kom se hotel nalazi, koja je savršena za privatne večere.

Sam apartman dekorisan je jedinstvenim konzolnim stolovima i bazama koji su inspirisani Kinom, kreirajući savremenu vibraciju. I dok je apartman opremljen svim modernim pogodnostima koje vam mogu zatrebati, uz elegantno crno drvo, oker ton se najviše izdvaja u njegovom prostoru, odajući energiju udobnosti.

Glomazna garderoba vodi vas do impresivno dizajnirane master spavaće sobe i kupatila koje je odeveno u mermer, a ukrašeno granitnom kadom. Glavna spavaća soba sadrži luksuznu posteljinu, koja će vam zaista pružiti sasvim drugačije iskustvo.

 

Luxury Experience