Elegantni penthaus mladog bračnog para

Za mladence, život se menja neverovatnim ritmom i adaptiranje na čitav jedan novi svet daleko je lakše onda kada imate dom koji je komforan i savršeno funkcionalan...

Zajednički život posle sklapanja braka sasvim je drugačiji u odnosu na prethodni period, i jedan pametni penthaus poput ovog koji vam danas predstavljamo, taj prelaz umnogome olakšava. Nastao kao delo BAZ Arquitetura kako bi odgovorio na specifične potrebe mladog bračnog para, penthaus od 526 kvadrata odiše prefinjenošću, elegancijom i maksimalno koristi dostupni prostor. Uz svoju kombinaciju mermera i drveta, on se izdvaja među svim sličnim stambenim prostorima.

Knjige i nekoliko dodatnih dekorativnih elemenata, poput mekanog ljubičastog kauča unose boju u enterijer koji je generalno neutralan. Sa mermernim tonovima i toplinom drveta, u ovom stanu postoji savršeni balans prefinjenosti i udobnosti, koji će ga učiniti vanvremenskim i trendi uprkos godinama koje prolaze. Interesantna drvena vrata odvajaju trpezarijski prostor od dnevnog boravka, a njihovim otvaranjem, kreira se prostrana i zabavna društvena zona, gde par sa lakoćom može ugostiti svoju porodicu i prijatelje.

Bazen i prostor za roštiljanje nadomak njega savršeno nastavljaju stil enterijera, istovremeno nudeći neverovatan pogled na grad. Eksterijer je elegantno zaklonjeni prostor u kom gosti mogu uživati tokom dnevnih i večernjih časova. Ovo je zaista brilijantno stambeno znanje, koje će se mnogima svideti na prvi pogled.

Foto: Romulo Fialdini