Ekskluzivnost inspirisana prirodom

Organski oblici koji šarmiraju svojom jedinstvenom izradom i luksuznim dizajnom karakterišu maksimalno osvetljen stan sa pogledom na okean, čiji enterijer kombinuje reference na prirodu i treperenje zvezda.

Dizajnerka iz studija Sarah Z Designs zadužena je za enterijer stana koji se nalazi u Bel Harburu - malom, ali luksuznom kvartu u Majamiju. Svi elementi enterijera su povezani sa neposrednom okolinom koja je sačinjena od divlje i kultivisane prirode. Osnovni koncept se stoga maksimalno ogleda u celini i pojedinačnim elementima i detaljima, kao što su okrugla svetla ili tamnoplave nijanse tkanina, koje podsećaju na fascinantne dubine obližnjeg Atlantskog okeana.

Ekskluzivni elementi, zasnovani na prirodi, takođe su unikatni dizajnerski komadi brenda Boca do Lobo, koji se svojim organski oblikovanim linijama savršeno uklapaju u čist dizajn pojedinačnih prostorija. Prema rečima dizajnerke, elementi vode, peska, kamena i svetlucavog sjaja ključni su detalji enterijera.

Ovaj princip je ostavio najveći utisak u društvenoj oblasti, posebno u dnevnoj sobi. Kombinacija prirodnih materijala, kao što su kamen i drvo, sa oblicima inspirisanim prirodom, kao što je jedinstveni Eden Center sto, su zvezde enterijera.

Ovalni centralni sto Lapiaz svojim specifičnim oblikom podseća na kraške stenske formacije. Zahvaljujući upotrebi svetlih boja kao što su bela ili nežno siva, ceo prostor odiše čistoćom i svežim morskim vazduhom. Uz malo preterivanja, može se reći da ovde posetilac može da čuje daleki šum talasa i krik galebova na obali.

Zahvaljujući pogledu na okean koji oduzima dah i formira plavi horizont u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, „zidovi“ enterijera su tokom dana prvobitno ukrašeni pejzažima na nivou mora, a zatim su prekriveni belim nijansama zavesa uveče. Ulazni deo je, pak, dramatičnije rešen sa crno-zlatnim akcentima.

Rezidencije u Bel Harboru kombinuju lepotu prirodnih formi, koje su prirodno utisnute u nameštaj i dodatke, sa nonšalantnom elegancijom ekstravagantnih i smelih dekoracija, odražavajući ekskluzivnost kvarta u kome se stan nalazi.

Luxury Experience