Ekskluzivno: zavirite u najskuplji stan za iznajmljivanje u Bruklinu

Iznajmljivanje u zgradi The Torre House je započelo sa jedinicama koje se kreću od 5.175 do 33.990 dolara mesečno.

The Torre House zgrada u Bruklinu, u kojoj je nedavno otpočelo izdavanje stanova, nudi ultra luksuzne pogodnosti, fantastične poglede na grad i najskuplje stanove za iznajmljivanje u ovom okrugu.

Ova desetospratnica na adresi 124 Columbia Heights je bliža završetku i zvanično je počela sa izdavanjem svojih stanova, pri čemu mesečni najam počinje od 5.175 dolara, a u ponudi je 96 jedinica, od studija do stanova sa tri spavaće sobe. Takođe, postoji i impresivni dupleks sa četiri spavaće sobe koji traži potencijalno rekordnih 33.990 dolara mesečno i predstavlja najskuplji stan za iznajmljivanje na otvorenom tržištu u Bruklinu.

Ova istorijska kula, koja se nalazi pored Bruklin Hajts Promenade, ima bogatu prošlost. Bila je nekadašnje mesto četvorospratne kuće koja je pripadala abolicionisti Henriju Vordu Bičeru od 1856. do 1881. godine. Godine 1901, kuću je kupila i proširila organizacija Jehovini svedoci, koja je koristila ovu rezidenciju kao stambene prostorije za članove osoblja organizacije. Zgrada je prodata 2016. godine i redizajnirana od strane njujorške firme HS2 Architecture.

Apartmani pružaju neometan pogled na Bruklinski most i opremljeni su visokokvalitetnim završnicama. Možete pronaći Mohawk parketne podove u celom stanu i velika ostrva u kuhinji, vrhunske aparate od nerđajućeg čelika i Caesarstone radne površine. Takođe, kupatila su opremljena Carrara mermerom, italijanskim pločicama i osvetljenim ogledalima na umivaoniku.

Ostale pogodnosti u zgradi uključuju tri bazena, od kojih se jedan nalazi na krovu, dok drugi ima mural po meri uličnog umetnika Blejka "KEO" Lethema - najpoznatijeg kao tvorca MF Doom maske. Tu su i dva spa centra, teretana, golf simulator i zajednički radni prostor.

"Sa svojim luksuznim pogodnostima, izvanrednim dizajnom i posebno svojim odličnim položajem - jednim od najtraženijih na svetu - The Torre House je zaista igrač koji je podigao luksuzne stanove na iznajmljivanje na potpuno novi nivo", kaže Viki Negron iz The Corcoran Group, koja se bavi izdavanjem.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience