Eklektičan neutralan stan u Buenos Ajresu

Covet House je u partnerstvu sa Marijom Zaharovom dizajnirao jedinstveni neutralni enterijer stana koji se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije i dečje sobe.

Za ove ambijente dizajneri su kombinovali savremeni stil sa neutralnim tonovima koji savršeno odgovaraju brendovima čiji se proizvode koriste u ovom projektu.

Počnimo sa trpezarijom, prostorijom koja zaista prenosi osećaj smirenosti i mira. Prelepi drveni pod se odlično slaže sa neutralnim tonovima, belim mermerom i akcentima od zlata. Zaista veličanstvena estetika zamišljena je spajanjem klasičnih elemenata arhitekture sa savremenim i modernim nameštajem i rasvetom.

Pored trpezarije nalazi se dnevni boravak koji je u istom stilu, sa veoma svetlim neutralnim bojama. Ovde dominira moderan i jednostavan nameštaj, kao što je Sugar modularna sofa i konzola Liberica brenda Caffe Latte i zidna lampa Branch iz kolekcije Covet.

Prostorija namenjena deci je zaista magična soba za svako dete, sa bež i plavim tonovima. Nameštaj brenda Covet Collection, Circu i Brabbu dobro je kombinovan i ovu spavaću dečju sobu pretvara u mesto iz snova.

Luxury Experience