Dupleks penthaus vredan 175 miliona dolara u Njujorku kruniše najviši stambeni toranj na svetu

Dvospratna rezidencija ima sedam spavaćih soba, dve terase, zimski vrt i biblioteku.

Smešten u ulici West 57th, dupleks se nalazi na 107. i 108. spratu Central Park tornja, poznatog kao najviši kondominijum na svetu. Dvospratni penthaus, koji ima neverovatnih 1256 kvadratnih metara, dolazi sa sedam spavaćih soba, osam kupatila i sopstvenim privatnim liftom u rezidenciji. Kao što možete očekivati, pogledi nisu ništa drugo do zapanjujući i protežu se od grada do reke Hadson. Naravno, najbolji način za razgledanje je sa bilo koje od dve terase, ukupne površine 30 kvadratnih metara.

Pored toga, stan ispunjen svetlom ima dosta upečatljivih detalja, uključujući masivne prozore od poda do plafona, visoke plafone i vijugavo skulpturalno stepenište. Veliki salon ipak privlači najviše pažnje. Soba od 210 kvadratnih metara je ukrašena šarenim drvenim podovima, ogromnim staklenim zidovima sa tri strane i veličanstvenim stubovima. Na drugim mestima, u kuhinji ćete naći prilagođene ormare i vrhunske uređaje, a u blizini je susedna otvorena zona za doručak i porodična soba.

Naravno, stan ovog kalibra je prepun pogodnosti. Među njima je velika biblioteka, prostrani kućni bioskop, igraonica za decu, apartman za goste i soba za osoblje na prvom nivou. Na spratu se nalazi pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, uključujući i raskošan primarni apartman. Prostor je opremljen dnevnim boravkom, duplim garderobama i elegantnim kupatilima. Stanari će takođe imati pristup brojnim sadržajima tornja, kao što su otvoreni bazen, fitnes centar, teren za skvoš, privatni restoran, vinski bar i salon za cigare.

Luxury Experience