Luksuzni enterijer Cipriani nove kule

Cipriani još jednom proširuje svoj portfolio visokog profila izgradnjom kondominijuma u Majamiju i sada ekskluzivno možete videti kako će izgledati život unutar luksuznih rezidencija.

Cipriani Residences Miami otvorio je svoju prvu stambenu kulu, dok su za dizajn enterijera angažovali međunarodno poznatu firmu 1508 London. Zgrada se prostire na 80 spratova i ponudiće 397 rezidencija sa jednom do četiri spavaće sobe koje gledaju na zaliv Biskejn i predivan horizont Brikela.

„Dizajn enterijera Cipriani Residences Miami demonstrira fundamentalno bogatstvo koje podseća na bezvremensku eleganciju četiri generacije porodice Cipriani. 1508 London je zamislio dizajn koja obuhvata i inherentni Cipriani duh i sofisticirani način života Majamija“, kaže Kamilo Migel, izvršni direktor i dizajner projekta.

Cipriani Residences Miami otelotvoruje hladnu, modernu atmosferu - iako je prožeta evropskom toplinom. Zamislite italijanski kožni nameštaj, venecijanske lustere i enterijere umotane u sjajni orah. Jedna od najzanimljivijih karakteristika zgrade je predvorje dvostruke visine koje daje moderan izgled venecijanskom dizajnu. Izrađen da se menja iz dana u noć, prefinjeni prostor je prekriven italijanskim teraco podovima, drvenim akcentima i autentičnim lusterima od murano stakla. Paleta boja je kulminacija prepoznatljivih Cipriani nijansi sa mešavinom plavih tonova i tople kamel boje.

„U radu sa ovim kultnim brendom, imali smo jedinstven zadatak da kreiramo novi životni stil koristeći decenije izvrsnog izvornog materijala, tako da smo brzo bili nadahnuti inspiracijom“, objašnjava Leo Bertakini, direktor dizajna kompanije 1508 London.

Stakleni prozori od poda do plafona, prostrane terase i visoki plafoni standardni su za svaku rezidenciju, koje se prostiru na površini od 122 do 350 kvadratnih metara. Otvorene kuhinje, integrisani Wolf Sub-Zero uređaji i lusteri inspirisani art deko stilom su među luksuznim detaljima koje ćete pronaći u predivno dizajniranim enterijerima, pored Dornbracht uređaja u primarnom kupatilu i, naravno, prilagođenih italijanskih ormara koji treba da na najbolji način otelotvore Cipriani estetiku.

„Volimo enterijere koji su sofisticirani, bezvremenski i funkcionalni, sa pažnjom na kvalitet materijala i detalja“, kaže Đuzepe Cipriani, izvršni direktor kompanije Cipriani. „Saradnja po prvi put sa ovim dizajnerskim timom je bila vrlo uzbudljiv proces.“

Klikom na galeriju fotografija pogledajte sve fotografije enterijera Cipriani Residences Miami.

Luxury Experience