Cipriani Residences Miami predstavlja ekskluzivnu kolekciju penthausa Canaletto

Čuveni kvart Brikel u Majamiju i horizont zaliva Biskejn ukrašeni su veličanstvenim prisustvom Cipriani Residences Miami.

Ovaj razvoj označava prvi projekat renomiranog italijanskog ugostiteljskog brenda Cipriani u Sjedinjenim Državama. U uzbudljivom otkriću, predstavljena je izuzetna kolekcija ultra-luksuznih rezidencija i penthausa Canaletto, koji zauzimaju gornjih 18 spratova visoke kule od 80 spratova. Sa samo 70 dostupnih domova, ova ograničena kolekcija predstavlja vrhunac luksuza u Brikelu, nudeći panoramski pogled bez premca sa obrisima grada Majamija do zaliva i Majami Biča.

Kolekcija Canaletto postavlja novi cenovni rekord po kvadratnom metru u ovoj oblasti, a Penthouse 1 je prvi na listi i košta neverovatnih 16,2 miliona dolara. Kao krunski dragulj Cipriani Residences Miami, kolekcija Canaletto obezbeđuje butik iskustvo za svoje stanare. Među izuzetnim sadržajima i uslugama, stanari će uživati u pristupu trpezarijskim prostorima u kuli, ekskluzivnim globalnim uslugama konsijerža i privilegiji prilagođavanja stana kao i paketa nameštaja koje je pažljivo dizajnirala međunarodno poznata firma 1508 London.

Kolekcija Canaletto sastoji se od šest veličanstvenih penthausa, od kojih svaki prikazuje vrhunski dizajn i umeće izrade, što su sinonimi za brend Cipriani. Prvi penthaus koji se pojavio na tržištu je Penthaus 1, dostupan za 16,2 miliona dolara i ima terasu koja je veća od vašeg stana. Ovaj raskošni penthaus se prostire na 500 kvadratnih metara enterijera i impresivnih 430 kvadratnih metara eksterijera koji je sačinjen od velikih terasa. Penthaus ima četiri spavaće sobe, pet kupatila, letnju kuhinju i infinity bazen.

Penthausi kolekcije Canaletto, koji imaju od dve do pet spavaćih soba, takođe nude neuporedivo životno iskustvo. Sa pažnjom posvećenom detaljima, enterijeri se mogu pohvaliti promišljenim prilagođavanjima dizajna, uključujući sisteme automatizacije cele kuće i detalje od mermera koji su u skladu sa mermerom u primarnim kupatilima. Počevši od 3,65 miliona dolara, stanovi koje je dizajnirala kompanija London 1508 održavaju prestižnu estetiku brenda Cipriani. Prostrani enterijeri opremljeni su Canaletto drvetom visokog sjaja koje obavija zaobljene stubove, karakterističnu i ekskluzivnu osobinu koja je inspirisala ime kolekcije. Kuhinja izgleda vrlo ekskluzivno sa pultovima i pozadinskim pločama od izuzetnog New Calacatta mermera. Pored toga, rezidencije su potpuno opremljene Lutron sistemom kućne automatizacije, omogućavajući stanarima da kontrolišu osvetljenje, bezbednosne sisteme i zvuk u svojim domovima.

Ono što izdvaja Canaletto kolekciju jesu njene ekskluzivne opcije prilagođavanja. 1508 London je pripremio nameštaj i dodatke po meri za domove, zajedno sa dva unapređena paketa koja su dostupna za kupovinu: prepoznatljiv Cipriani stil, „Tradizionale“ i savremeniji „Contemporaneo“. Za penthause, ekskluzivni paketi nude prepoznatljive zidne obloge, detalje na plafonima, kamene portale, stolariju i još mnogo toga.

Stanari Canaletto rezidencija dobijaju niz namenskih usluga i pogodnosti. „Speakeasy“ na 37. spratu, inspirisan originalnim Harry's barom u Veneciji, nudi prioritetni pristup, stvarajući intiman i sofisticiran ambijent. Cipriani konsijerž je dostupan za direktne rezervacije, upite i personalizovane usluge, obezbeđujući besprekorno i luksuzno iskustvo za stanare. Kao dodatak svom poznatom italijanskom gostoprimstvu, Cipriani Residences Miami nudi vrhunsku kolekciju pogodnosti. Stanari i gosti 397 domova mogu uživati u ekskluzivnom pristupu privatnom restoranu Cipriani, ketering uslugama i obrocima u rezidenciji.

Terasa odmarališta pruža mirno utočište gde stanari mogu da uživaju u sunčanju ili da se odmaraju u kabinama pored bazena. Obimna velnes ponuda uključuje potpuno opremljen najsavremeniji fitnes centar, holistički spa centar i saunu. Za one koji traže sportske aktivnosti, dostupni su teren za golf i piklbol i soba za projekciju, dok oni koji traže mir mogu da posete biblioteku ili salon radi opuštajućeg tretmana. Dodatne usluge uključuju privatni park za pse, igraonicu za decu i „a la carte“ usluge kao što su nega biljaka, održavanje kuće, šetnja kućnih ljubimaca, luksuzni prevoz limuzinom u okrugu Majamija, spa tretmani u rezidenciji, lični treneri i još mnogo toga.

Idealno smešten u Brikelu, Cipriani Residences Miami dovodi svoje stanare u epicentar svega što grad može da ponudi. Od prodavnica i restorana do urbanog parka sa zadivljujućim pejzažima, lokacija tornja nudi luksuzan život svima koji ovde žele da kupe svoj stan.

Očekuje se da će Cipriani Residences Miami biti završene 2026. godine.

Luxury Experience