Aston Martin otkriva enterijer svog tripleks penthausa vrednog 59 miliona dolara

Penthaus dolazi sa neverovatnim pogledom, masivnim prozorima kao i trkačkim automobilom Vulcan u vrednosti od 3,2 miliona dolara.

Još 2019. godine, Aston Martin je najavio svoj najuzvišeniji projekat stambenog dizajna — luksuzni neboder od 66 spratova u Majamiju. Sada je luksuzni brend konačno otkrio kako će izgledati enterijer krunskog dragulja.

Dugoočekivani tripleks penthaus zvanično se pojavio na tržištu, uz priloženu cenu od 59 miliona dolara. Nazvan „jedinstven“ po svom posebnom dizajnu, penthaus ima 1987 kvadratnih metara stambenog prostora raspoređenog na tri sprata, uključujući sedam spavaćih soba i osam kupatila. Naravno, svaki nivo dolazi sa zaobljenom terasom, ukupne površine od 730 kvadratnih metara otvorenog prostora. Ovo je inače prvi penthaus kompanije na svetu.

Kako bi svoju rezidenciju učinio još luksuznijom, brend je uz luksuzni penthaus uključio i poslednji preostali Aston Martin Vulcan iz ograničene serije u vrednosti od 3,2 miliona dolara. I ne brinite o parkiranju vašeg novog ljubimca, jer ćete unutar zgrade imati sopstvenu garažu sa klimatizacijom.

Enterijer je ispunjen prirodnim svetlom zahvaljujući velikim prozorima od zida do zida koji pružaju epski pogled od Atlantskog okeana do užurbanog grada. U sredini je stepenište napravljeno po meri, dizajnirano da oponaša krila na logotipu Aston Martina. Na drugom mestu, slično skulpturalno svetlo služi kao sidro u dnevnoj sobi. Cenjeno prebivalište je takođe opremljeno privatnim bazenom, spa centrom, teretanom i liftom.

„Stvaranje umetnosti je jedna od najvažnijih stvari na planeti, a mi u Aston Martinu artikulišemo dušu našeg brenda kroz umetnost i lepotu“, dodaje Marek Rajhman, i glavni kreativni direktor Aston Martin Lagonde.

Luxury Experience