Apartman koji oduzima dah nudi gostima luksuz svetske klase u samom srcu Menhetna

Novootvoreni hotel The Ritz-Carlton New York, NoMad je predstavio The Ritz-Carlton Suite, vrhunski dodatak hotelu sa 250 soba.

Smešten na 37. spratu, ovaj apartman se može pohvaliti panoramskim pogledom na Menhetn sa Empajer Stejt Bilding i Kipom slobode na vidiku. Prostire se na 210 kvadratnih metara i sadrži jednu spavaću sobu, uz flotu luksuznih sadržaja.

Luksuzni apartman uključuje privatnu wellness sobu sa biciklom Peloton, odvojeni dnevni boravak i trpezariju, prostoriju za medije, garderobu od 20 kvadratnih metara i spektakularno kupatilo od teraco mermera sa kadom i duplim kišnim tušem.

Luksuzno prebivalište takođe uključuje nekoliko elegantnih kutaka i obilje prirodnog svetla sa enterijerima zemljanih tonova. Još jedna pogodonost koju gosti mogu iskoristiti je rezervisanje apartmana zajedno sa Empire State dvokrevetnom sobom kako bi formirali dvosobni apartman od 270 kvadratnih metara.

Pored toga, gosti apartmana takođe dobijaju pristup određenoj prostoriji na klupskom nivou sa posebnim pristupom Ritz-Carlton klubu koji nudi pet besplatnih kulinarskih ponuda tokom dana koje su posebno pripremili kuvar sa Michelin zvezdom Hose Andres i njegov tim.

Bastian Germer, generalni direktor hotela, u izjavi je rekao: „Ovaj apartman koji oduzima dah nudi gostima luksuz svetske klase u samom srcu Menhetna…“ i mi se sasvim slažemo!

Ako ste zainteresovani, Ritz-Carlton Suite se može rezervisati po ceni koja počinje od 20.000 dolara po noći.

Luxury Experience