Anonimus kupio penthaus u Majami Biču kriptovalutama

U početku, ljudi su prvo pokušavali da razumeju šta su uopšte kriptovalute…

Potom, pokušali su da shvate šta sa njima mogu da rade, a onda je neko uspeo da ih upotrebi na najbolji mogući način. Anonimni kupac pazario je penthaus u Majami Biču vredan 22.5 miliona dolara uz pomoć kriptovaluta. Vrlo lako to možemo proglasiti za najskuplju kupovinu u svetu nekretnina, obavljenu uz pomoć kriptovaluta ikada. Posed o kom se radi je zapravo stan od 500 kvadrata smešten u Surfsajd delu Majami Biča. Penthaus je smešten na devetom spratu građevine sa dvanaest nivoa, a sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupatila, dok sve to krasi veličanstvena terasa od skoro 300 kvadrata sa pogledom na okean.

Kako saznajemo, Arte Surfisde agencija prodala je dom čiji izgled potpisuje Antonio Siterio neimenovanom kupcu. Đovani Fašano, ko-preduzetnik Arte Surfside, izjavio je: “Kriptovalute su budućnost bogatstva, a verujemo da je ovo tek početak. Arte je stvorio presedan za ove prodaje, pa smo bili u prilici da vidimo kako izgledaju i koliko se brzo mogu obaviti. Ponosni smo što smo postavili temelj za ovaj novi svet”.

I dok je način plaćanja popločao nove staze, sam penthaus je lepotan koji zaslužuje svoje mesto pod svetlima reflektora. Po ceni od 22.5 miliona dolara u kriptovalutama, kupac je dobio dom koji ima otvoreni i zatvoreni bazen, krovni teniski teren, teretanu i joga studio, saunu i parnu sobu. Druge fantastične i unikatne pogodnosti su odeljak za meditaciju na plaži, igraonica za decu, ketering kuhinja i parking mesta sa kontrolisanom temperaturom.

Komfor i luksuz zaista imaju svoju cenu – ali je ona za mnoge previsoka!