10 pametnih načina da svoj dom učinite luksuznijim

Ako niste baš sigurni kako bi „luksuzni dom“ trebalo da izgleda, možete naučiti tako što ćete posetiti izložbene salone vrhunskih prodavnica ili možete samo da pogledate njihove sajtove, kataloge i Instagram naloge...

Drugi odlični izvori inspiracije dolaze iz luksuznih hotela. Zamislite svoj omiljen hotel ili se prisetite onog u kom ste boravili u prošlosti. Koji su bili aspekti koji su na vas ostavili utisak, šta je to bilo posebno? Pogledajte šeme boja, materijale, oblike nameštaja, raspored prostorija. Pokušajte da pronađete zajedničke imenitelje, a takođe zabeležite šta vam odgovara na ličnom nivou. Ovo su stvari koje treba da „kupujete“ i izgled koji treba da pokušate da ponovo kreirate u svom prostoru.

Na kraju, takođe možete pogledati kako vaši omiljeni dizajneri enterijera stilizuju svoje prostore. Bez obzira da li želite da renovirate svoj dom kako biste ga prodali ili samo želite da unesete neka nova ažuriranja u svoj životni prostor, ne morate mnogo da trošite da biste postigli velike rezultate.

Otkrivamo vam 10 zanimljivih načina da vaš dom izgleda skuplje i luksuznije.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience