Za ljubitelje istinskog luksuza - Bugatti sto za bilijar

Ukoliko vam je ponestalo opcija za kupovinu dekadentnih komada sa Bugatti potpisom kako biste na najglasniji mogući način izrazili svoju ljubav prema čuvenom brendu, možete se okrenuti Bugatti Chiron inspirisanim časovnicima, koji su nastali kao plod saradnje Jacob & Co i slavne kuće automobila...

Ako to pak nije vaša šoljica čaja i želite nešto još raskošnije, predlažemo vam da sami sebi ili nekoj osobi koju mnogo, mnogo volite poklonite Bugatti sto za bilijar i parkirate ga pored svog Chirona. Bilijarski sto ograničenog izdanja nastao je kao ručni rad IXO (Iconic Xtrem Objects), španske kompanije osnovane 2007.godine koja je specijalizovana za rad sa karbonskim kompozitima.

Kreiran u celosti od karbona i aluminijuma, Bugatti bilijarski sto izgleda podjednako privlačno poput automobila koji su inspirisali njegov nastanak i koji takođe nose na sebi Etore Bugati oznaku. Površine koje dolaze u kontakt sa bilijarskim kuglama obmotane su aniline kožom, istom onom koja se koristi u Bugatti automobilima i proizvodi se u Austriji.

Kako kažu iz kompanije IXO, Bugatti bilijarski stolovi su apsolutno unikatni u svakom aspektu i svaki njihov deo pravi se po meri. Odgovarajući superiornom kvalitetu Bugatti hiperautomobila, Španci su koristili najbolje industrijske procese kako bi doskočili njihovoj savršenosti. Struktura bilijarskog stola konstruisana je od aluminijuma sa reflektivnim finišima, dok je spoljni omotač kreiran od karbona vrhunskog kvaliteta.

Pored toga, sto sadrži sopstveni sistem odabira kugli sa keramičkim ležajima i linijama, dok je takođe opremljen žiroskopskim senzorom sa automatskim sistemom nivelisanja, zbog čega je savršen za jahte. Kompanija će vam uz sto isporučiti i kompletni set Bugatti brendiranih aksesoara, uključujući karbonske štapove i držač sa panelom osetljivim na dodir, pa čak i plafonskim osvetljenjem.

Na kraju, možemo reći da je Bugatti bilijarski sto ograničen na samo 30 komada, ali o njihovoj ceni za sada nije bilo reči. Sve dok je ne čujemo, možemo maštati da će jedan od njih biti naš, ukoliko nisu svi već obećani...