Xaynor je najnovije igralište za elitu

NEOM, futuristički vodeći projekat Saudijske Arabije, nastavlja da otkriva izuzetne dodatke svom pejzažu koji se razvija.

Najnoviji dragulj u njegovoj kruni je Xaynor, prestižni klub na plaži, smešten duž živopisne obale Akabskog zaliva. Ova ekskluzivna enklava obećava spoj raskoši, mira i fokusa na životnu sredinu, postavljajući novi standard za luksuzna odmarališta u regionu.

Na prvi pogled, Xaynor osvaja svojim upečatljivim arhitektonskim dizajnom neprimetno integrisanim u neravnu lepotu obale. Ulaz sa baldahinom, zaštitni znak njegovog dizajna, poželeće dobrodošlicu gostima u svet u kome se sofisticiranost susreće sa prirodnim sjajem. Bilo da traže samoću ili druženje, članovi će pronaći prostore prilagođene njihovim željama, od osamljenih utočišta do prostranih zajedničkih prostora.

Veran svom etosu primorskog luksuza, Xaynor nudi niz pogodnosti dizajniranih da razmaze svoju pronicljivu klijentelu. Privatni bazeni, saloni na plaži i gurmanski restorani čekaju one koji traže uživanje, dok prepoznatljivo mesto za zabavu i spa svetske klase zadovoljavaju svaku želju za opuštanjem i podmlađivanjem.

Ono što Xaynor zaista izdvaja je njegova posvećenost personalizovanim iskustvima za svoje članove. Sarađujući sa međunarodno poznatim brendovima u svetu mode i umetnosti, klub osigurava da svaki trenutak bude prožet ekskluzivnošću i prefinjenošću. Od kupovine u buticima do aktivnosti u slobodno vreme po meri, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi prevazišao očekivanja.

Štaviše, Xaynor je neprimetno usklađen sa sveobuhvatnom vizijom održivog razvoja. Kao deo serije održivih turističkih destinacija u NEOM regionu, Xaynor predstavlja harmoničan spoj luksuza i upravljanja životnom sredinom. To je svedočanstvo NEOM posvećenosti očuvanju i inovacijama, osiguravajući da napredak ne dolazi na račun prirode.

Luxury Experience