Vreme za Inovacije: AI-inspirisani LEGO setovi luksuznih satova kao novi trend

Rolex satovi su toliko traženi da su većinom nedostupni...

Zahvaljujući Vertigo1983, jednom od najvećih ljubitelja satova na Instagramu, predstavljene su slike kreirane pomoću veštačke inteligencije koje prikazuju kako bi izgledala saradnja između kompanija LEGO i Rolex. Ova serija, koja uključuje mashup Lego brenda sa Rolex, Cartier i Audemars Piguet časovnicima, izgleda izuzetno realistično i privukla je mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Fanovi i pratitelji su oduševljeni rezultatima i pozivaju LEGO da ovu fantastičnu ideju pretvori u stvarnost. Vertigo1983 je izrazio ovu želju rečima: "Ako bi se LEGO udružio sa brendovima satova, verovatno bi to bila saradnja koja zadovoljava sve. Molimo vas, @lego, učinite to. To bi bio najbolji način da se deca upoznaju sa svetom fine izrade satova." Serija slika uključuje bež sata Cartier Santos, ledeni Rolex Datejust 41mm, Rolex Daytona, Rolex Sea-Dweller i druge. Ova serija satova generisana veštačkom inteligencijom postala je viralna na Instagramu sa 192 hiljade lajkova i preko 2000 komentara. Jedan korisnik je komentarisao: "Stavite me na listu čekanja za Daytona, molim vas", dok je drugi uzbuđeno izjavio: "Kupio bih svaki od njih."

Jedan od pratilaca priznao je: "Evo kolekcije za koju bih rado stajao u redu na kiši da postoji." S obzirom na to koliko su ljudi na društvenim mrežama zainteresovani za ovu saradnju koja se nikada nije dogodila, postoji šansa da ona zaista postane stvarnost. Vertigo1983 ima preko milion pratilaca na Instagramu i predstavlja najbolje iz sveta visoke časovničarske umetnosti.

Luxury Experience