Vanvremenski šarm Tonino Lamborghini nameštaja

Luksuzna poslovna kolekcija koja je delo Tonino Lamborghini brenda, oduvek je bila sinonim za eleganciju i sjajne performanse, zahvaljujući svom nepogrešivom dizajnu koji je glavna karakteristika svih modela i prefinjenosti odabranih materijala...

High-tech materijali su korišćeni u ovim dizajnima, oni poput karbona, brušenog čelika i pletene žice, simbolišući koncept moći i snage, zajedno sa finom kožom, koja predstavlja sugestiju koncepta luksuza i elegancije. Urođena privlačnost visokih standarda doprinosi objektivnpj lepoti mehaničkih stilističkih elemenata, koji kao svoju podršku imaju lagane i dragocene materijale sjajnih performansi.

Formitalia inspiraciju dobija od mehaničkog stila Tonino Lamborghini i obrađuje ih sa skoro pa manijakalnom savršenošću na umu, u smele i izuzetno kvalitetne komade nameštaja, koji svaku kancelariju mogu pretvoriti u jedinstveni prostor, koji je prefinjen i ispunjen ličnošću koja je samo njemu svojstvena.

SALAMANCA

Salamanca predstavlja jedinstveni stil i neprevaziđenu eleganciju, a to je nova kancelarijska ponuda Tonino Lamborghini Casa brenda, koju proizvodi i distribuira svetski ekskluzivna grupa, Formitalia Luxury Living. Dizajn, luksuz i prefinjenost kombinovani su sa dragocenim materijalima, ekskluzivnom kožom i detaljima koji su stvoreni sa najvišim nivoom pažnje.

Salamanca kombinuje šarm lokacije, okarakterisan jarkim i prirodnim nijansama, kao i praktičnom funkcionalnošću koja se nikako ne sme zanemariti kada se radi o kancelarijskom nameštaju. Radni sto ima ram prekriven Skin kožom boje peska, dok su njegovi lateralni detalji kreirani od cannette kože. Gornja površina kreirana je od drveta bresta sa završnim detaljima visokog sjaja, a ima i podršku za nekoliko električnih ulaza.

Fotelja koja je savršena i za jednog predsednika neguje ergonomiju, a u savršenoj je kooordinaciji sa radnim stolom, te je ponuđena u istoj nijansi kože sa ton-na-ton šavovima. Centralni deo sedišta napravljen je od cannette kože, što je direktna referenca stranama stola. Njena baza je metalna i poseduje prilagodivu visinu.

LONG BEACH

Long Beach kancelarijska kolekcija ovog brenda sadrži vanvremenski šarm koji je pretvoren u must-have liniju za sve privatne kancelarije ovog sveta, ali i ekskluzivne domove. Konstantno obnavljana novim rešenjima i završnim detaljima, ova kolekcija sada ima crni Vogue kožni tapacirung sa kontrastnim šavovima i detalje od poliranog kestena. Sto, sa fiokama i policama, takođe ima podršku za nekoliko utičnica u svom ramu.

Booster Quilt stolica je u potpunosti obložena Vogue kožom na kojoj se smenjuju crna boja i nijanse braon, a rađena je u originalnoj matelasse tehnici. Njeni nasloni za ruke dekorisani su logoom oovg brenda. Set kompletira polica sa četvoro vrata, koja ima istovetne završne detalje koje poseduje radni sto.