Ulepšajte svoj dom luksuznim ručno izrađenim svećama

Jedna stvar je sigurna – kada posetite jedno mesto i ono vam priraste za srce, do kraja života pamtite sve što je vezano za njega – njegov izgled, vaš omiljeni kutak i njegov miris…

Mirisi su zapravo nešto što u našem umu stvara najsnažnije uspomene, i u trenu oka nas može vratiti u trenutak kada smo uživali, bilo da se on odigrao pre nekoliko dana ili nekoliko godina. Samim tim, mirišljave sveće su savršeni poklon koji možete podariti sebi ili vama dragim ljudima, posebno sada, kada su restrikcije putovanja uslovljene pandemijom koronavirusa i dalje na snazi. One su prethodne godine stekle posebnu popularnost i postale su must-have aksesoar modernog doba.

Danas, svako mesto pod Suncem ima svoju odgovarajuću sveću, čiji njas miris asocira na njegove ulice i vibraciju. Sveće vas mogu podsetiti na miris bioskopa, pabova i muzičkih festivala takođe. Pretvorite svoju spavaću sobu u Njujork, dnevni boravak u Aspen, a vaše dvorište u Pariz, uz pomoć luksuznu kolekciju sveća koju potpisuje Scott Alexander. Najnovija veličanstvena kolekcija sadrži deset mirisa, pri čemu četiri predstavljaju arome neverovatnih avantura u Parizu, Aspenu, Africi i Njujorku. Naravno, njihovo kreiranje nije bilo nimalo lak poduhvat, te je zahtevalo čak 18 meseci opsežnog istraživanja na stotine aroma, kako bi svaka destinacija dobila svoju savršenu mešavinu.

Kao rezultat, Njujork miriše kao kombinacija tamjana, sandalovine, ćilibara i pačulija, odajući vibracije ekscentričnosti. Slično tome, miris Pariza stvoren je mešavinom kajsije, ruže i tonka zrnaca, evocirajući na ponoćne šetnje pod zvezdanim nebom.

Predivne sveće predstavljene su u ručno rađenim dekorativnim bronzanim svećnjacima, a mogu imati tri ili pet fitilja. Njihove cene se krećuz od 330 do 1.930 dolara, dok dopune koštaju od 60 do 350 dolara.