Trussardi Casa predstavlja novitete za ovu godinu

Kao i svake godine do sada, Formitalia Luxury Group nas oduševljava novitetima brendova koje predstavlja…

Ovog puta, prvi na našoj listi je brend Trussardi, koji nas je omađijao tradicionalnim italijanskim kvalitetom, krojevima, oblicima i dimenzijama, nudeći nam fenomenalne nove proizvode kojima možemo dekorisati i opremiti naše domove.

U novoj ponudi se nalaze Deven krevet i Deven nahtkasna koje je dizajnirao Karlo Kolombo, a njih prati Tiubet lampa, koja svojim utilitarističkim izgledom skoro pa instant menja ambijent jedne prostorije.

Distinktivna osobina novog Deven kreveta jeste njegovo kožno uzglavlje koje je dobilo vertikalni štep, što je direktna referenca modnom svetu Trussardi brenda. Lagane, kockaste linije kreirane su kao kontrast mekoći kreveta i njegovom spoljnom profile.

Rigorozne linije iz Deven serije nameštaja za dnevni boravak koju potpisuje Karlo Kolombo dobile su nešto nežniju viziju uz pomoć originalnih prefinjenih bronzanih peskiranih emajliranih detalja. Kožna vrata komode takođe sadrže novi vertikalni štep, koji je kombinovan sa fiokama i otvorenim policama, zarad kreiranja idealnih volumena.

Minimalistička u dizajnu, Tiubet kolekcija rasvete poseduje prilagodivu visinu zahvaljujući teleskopskoj cevi. Peskirani metal u tonovima bronze pridržava i akcentuje abažur lampe, da bi se potom ponovo povezao sa njenom strukturom dajući joj odvažni viseći efekat.