Trussardi Casa – noviteti za septembar

Trussardi Casa u svojoj novoj ponudi za enterijer predstavlja nam komade idealne za moderne kosmopolitske rezidencije, gde vrednosti koje ova kuća neguje, kreiraju savremeni i prefinjeni izgled jednog doma…

Kao paradigma opuštene elegancije, nova kolekcija razvija i proširuje asortiman ikonskih modela, uz pomoć poznavanja reinterpretacije oblika i materijala, koji daju novi život duboko ukorenjenom italijanskom ukusu i kulturi. Ova kolekcija skicira dom koji se mora doživeti, odnosno onaj koji u svakoj prostoriji ima novi duh, gde je svaki komad nameštaja i detalj od velikog značaja, inspirisan milanskom kulturom. Naravno, u samoj srži ove kolekcije leži identitet kojim je ona odisala od svog prvog pojavljivanja.

Dnevni boravak, koji je oduvek bio u srcu Trussardi Casa sveta, ulepšan je novim, glomaznim komadima nameštaja. Velike sofe sa esencijalnim linijama proširene su unutar asortimana modularnih i angularnih rešenja. Kao omaš stogodišnjem nasleđu ovog brenda, nežni kožni tapacirung ih krasi, a dostupan je u različitim debljinama sa pomalo čudnim karakteristikama. Boje koje su korišćene za ove dizajne, samo naglašavaju lepotu materijala, bilo da je u pitanju pamuk, šenil ili pliš.

LIAM krevet

Liam linija proširena je novim krevetom, koji je nova interpretacija sofe, predstavljene na prošlom izdanju Salone del Mobile u Milanu. Uzglavlje ovog kreveta ima trapezoidni dizajn i velikodušno punjenje, kao prava referenca estetike i stilskih vrednosti ovog dizajna. Karakteristična cilindrična kožna dekoracija sve to idealno finišira. Na kraju, moramo reći da je Liam krevet predstavljen kao minimalistički šik prefinjene jednostavnosti.

MILANO sofa

Milano sofa osmišljena je kao autentični omaž gradu Menegino, za koji je Trussardi oduvek bio vezan, bar kada govorimo o stilu i dinamizmu. Formalna lepota i unikatni stil kreirali su rešenje dizajnirano da ulepša savremeni životni prostor elegancijom i ličnošću. Kao prilično glomazni komad nameštaja, ova sofa je sada ponuđena u ugaonoj verziji, sa oštrim oblikom strukture koji je u kontrastu sa mekanom postavom sedišta.

ALBORA fotelja i tabure

Nova Albora fotelja predlaže nam geometrijske, kompleksne linije. U pitanju je paradigma stila koja predstavlja interesantnu kombinaciju dizajna i komfora. Njene proučene forme i proporcije kreiraju ravnotežu između visokog i proširenog naslona sedišta i samog sedišta koje je tapacirano tkaninom ili kožom. Baš zbog toga, ova fotelja deluje kao skrovište, odnosno komad nameštaja koji vas poziva da se opustite.

TOSCO stočići

Evolucija Tosco kolekcije stočića ulepšana je novim Emperador Dark i Carrara mermernim pločama. Geometrija baze razvija se sa trougaonim elementima napravljenim od svetlucavog mesinga, koji kreira mrežu različitih linija. Baza je lagana i prefinjena, dok gornja ploča stola odiše luksuzom.

BRIDGE ormarić

Bridge je elegantni i diskretni ormarić, napravljen od hrastovine sa detaljima od brušene bronze. Njegova lagana linearna struktura naglašena je otvorenom fasadom, koja predstavlja moderno rešenje za naglašavanje prefinjenosti i elegancije okruženja u kom se nalazi. Dostupan je is a staklenim vratima, koja jednostavno blistaju.

D.Ć.