Tri ideje za savršene spavaće sobe iz snova

Spavaća soba je možda najvažniji prostor u našem domu – ona je mesto u kom se okrepljujemo posle napornog dana, tražimo novu energiju i sanjamo najslađe snove…

Samim tim, baš kao što izreka kaže “Obucite se za posao koji želite da imate, a ne za onaj na kom radite”, naša spavaća soba mora dobiti dizajn koji će na neki način barem emitovati sve ono o čemu smo sanjali i o čemu sanjamo. Kako bi nam pomogli u tome, Hommes Studio osmislio je seriju spavaćih soba, koje će vam definitivno privući pažnju.

Prefinjeni Manhattan

Ovaj glavni apartman sa dnevnim boravkom stvara prijatan, a istovremeno moderan ambijent postavljanjem dve fotelje ispred kreveta zajedno sa umetničkim centralnim stolom. Sa toplim bojama, teksturama i drvenim završnim obradama, ova spavaća soba postaje sofisticirana i elegantna. Dizajnirana do najsitnijih detalja, ova soba odaje atmosferu kosmopolitskog grada.

Klasična romansa

Spavaća soba mora biti mirna i topla. U ovoj sobi izdvajaju se elegantan dizajn kreveta i noćni stočići sa dizajnerskim dodirom. Zelene nijanse sa detaljima rumenila, prefinjenim materijalima, bogatim bojama i dizajnom tapeta čine ovu sobu romantičnim prostorom. Zaljubite se u prefinjene detalje u dnevnom delu pored kreveta. Ružičasta sofa u kontrastu sa zelenim nijansama sobe odaje harmoniju i mir.

Italijanska afera

Intimna spavaća soba je mesto gde se možemo resetovati nakon celog dana i imati malo mira. To je naše malo utočište. Unutar spavaće sobe Italian Affair prevladava bogatstvo italijanske kulture i ukusa. Neverovatan i dramatičan dizajn zidova i plafona podseća na italijansku renesansu. Komoda zajedno sa raskošnim dekorom i luksuznom tkaninom stvara raskošan i elegantan set glavne spavaće sobe.