Tonino Lamborghini Casa predstavlja nove proizvode

Formitalia se već više od 15 godina bavi proizvodnjom i prodajom Tonino Lamborghini Casa kolekcija.

Povodom nedavno završenog najvećeg sajma nameštaja Salone del Mobile u Milanu predstavljena je luksuzna kolekcija za kuću i kancelariju koja je dodatno obogaćena novim i živopisnim  predmetima vrlo šarmantnim i punim detalja.

Koža i tkanine beskompromisnog kvaliteta u 100 kombinacija boja, koje su izradile kvalifikovane ruke majstora, poseduju neverovatne i jedinstvene detalje koji izdvajaju ovaj cenjeni brend koji je poznat i voljen širom sveta.

Novi modeli kolekcije Tonino Lamborghini Casa dočaravaju sa elegancijom kao i obično, period vintidž automobila sa jasnim osvrtom na istoriju porodice Lamborghini, kada je u pitanju dizajn kao i materijali koji su korišćeni.

Što se tiče mehaničkih stilskih elemenata kao što su - ležajevi, šipke, klipovi, izduvne cevi, farovi, opruge i šarke – sve su to karakteristike dobro poznatog brenda čiji je simbol Bik i predstavljaju ključne elemente koji su poslužili kao inspiracija za proizvodnju tapaciranih artikala, stolova i kreveta koje prizvodi Formitalia za Tonino Lamborghini.

Alpha-One je kolekcija modularnog svestranog  tapaciranog nameštaja s karakterom. Soljašna struktura potpuno je prekrivena kožom sa vertikalnim ton-na-ton šavovima i metalnom osnovom sa titanijumskim završnicama. Sedište i leđa mogu se odabrati u koži ili mogu biti pokriveni tkaninom sa kožnim detaljima. Čak i rukohvati ostavljaju slobodu da odaberete varijantu sa ili bez potpornih jastuka.

Sarthe je sofa minimalističkog dizajna i guste strukture u isto vreme, a na raspolaganju je u različitim veličinama i različitim konfiguracijama. Odlikuje je struktura pepela sa otvorenim porama od crne mat završnice i dostupna je u koži ili tkanini sa vertikalnim šavovima na rukohvatima poleđini kao i metalnim nogarima sa nikl bronzanom završnicom. Sarthe sofa nudi mogućnost odabira naslona za ruke prema vašim željama.