Sto za stoni fudbal Impatia slavi Italiju i grad Milano

Nema sumnje da Italijani vole fudbal. To posebno važi za Milano, i to je tačan razlog zašto je italijanska kompanija Impatia svoj sto za stoni fudbal Derbi Canvas posvetila voljenom gradu.

Impatia Derbi Canvas sto za stoni fudbal sadrži najkvalitetnije materijale sastavljene u cilju podizanja statusa fudbala i pomeranja granica industrije stolova za igre na nove visine.

"Polje“ za igru stola je napravljeno od stakla koje je zatim podržano strukturom od punog drveta. Ručke imaju moderan geometrijski stil, 22 igrača su napravljena od eloksiranog aluminijuma, dok je sto dekorisan detaljima od hroma. Impatia kompanija nudi sto u nizu boja i završnih obrada, omogućavajući mnoštvo mogućnosti da sto za stoni fudbal uklopite u vaš enterijer.

Svaki sto je ručno izrađen od strane italijanskih zanatlija prema tačnim specifikacijama, dok dizajn stola dolazi od osnivača brenda Impatia, Grega Brodarika i dizajnerke Lucije Guaci.

Derbi Canvas sto vredan 15.000 dolara je dokaz da Impatia ispunjava san o podizanju sveta stonih igara na potpuno novi nivo.

Luxury Experience