Šta se dobije kada vrhunski dizajneri kreiraju kućice za pse

Kompanije poput Zaha Hadid Architects obično dobijaju poziv da kreiraju zgrade, kako poslovne tako i stambene, ali oni vrlo rado menjaju svoj kreativni pravac...

Zaha Hadid Design, PiM.studio, Chris Dyson Architects, SPARK Architects i FT Architects, samo su neka od velikih imena koja su dizajnirala kućice za pse, koje su trenutno izložebe u BowWow Haus London, javnoj izložbi, gde će ujedno biti i prodati.

Naravno, ovo se radi sa plemenitim razlogom, jer će sav prihod od aukcije biti prosleđen humanitarnog organizaciji baziranoj u Ujedinjenom Kraljevstvu, Blue Cross for Pets, i američkoj neprofitnoj organizaciji, nazvanoj Outdoor Arts Foundation.

U ponudi su kućice koje su šarene i jarkih boja, a tu su i one koje su više minimalistički i moderno nastrojene. Svaki dizajn je maštovit na svoj način, pa će, čak i ako smatrate da je previše prefinjen za vašeg ljubimca, predstaviti interesantnu dekoraciju za vaš dom.

“Prošlo je petnaest godina od prve BowWow Haus izložbe u Americi, i zaista je magično sarađivati sa arhitektama i umetnicima iz čitavog sveta, koji su zajedno kreirali i izložili svoje neverovatne komade”; kaže Džej Guld, izvršni direktor Outdoor Arts fondacije i osnivač BowWow Haus London.

Aukcija će se odigrati 26.aprila, a ako ne možete da prisustvujete istoj i u isto vreme želite da posedujete jednu od ovih kućica, možete dati svoju ponudu i online, na njihovom zvaničnom sajtu.

 

Luxury Experience