Šta će sadržati Franck Muller Aeternitas novo arhitektonsko čudo u Dubaiju

Više slika

Više slika

106-spratna kula Franck Muller Aeternitas je najnovije arhitektonsko čudo Dubaija, ističući se kolosalnim satom Franck Muller kao svojom krunom…

Ovaj luksuzni stambeni toranj uključiće Nebeske Dvore i Nebeske Vile, Zen vrt, privatni bioskop, salon za ljubitelje cigara, biblioteku i mnogo toga drugog. Premijum preduzimački brend u UAE i Franck Muller, švajcarski proizvođač luksuznih satova, svečano su predstavili ikonični Franck Muller Aeternitas. Ovo spektakularno arhitektonsko čudo prvo je privuklo pažnju postavši najviša svetska brendirana stambena kula sa satom. Visok skoro 457 metara sa 106 spratova, ovaj projekat, smešten u Dubai Marini, ima procenjenu prodajnu vrednost od preko 550 miliona dolara. Samo 22 metra niži od najviše stambene zgrade na svetu, Central Park Tower u Njujorku, ovaj nadrealni objekat pokrenut je sa kolekcijom od 649 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, kao i dupleksa nazvanih Nebeski Dvori i Nebeske Vile, raspoređenih na 106 spratova.

Cena jednosobnog stana počinje od 0,44 miliona dolara. "Otkako smo se lansirali u Dubaiju, fokusirani smo na donošenje ikoničnih dopuna dubaijskom horizontu. Franck Muller Aeternitas nije samo rezidencija osmišljena od strane London Gate već naša posvećenost zanatstvu, arhitekturi i ekskluzivnom načinu života. U strateškom partnerstvu sa Franck Muller brendom, obećavamo da ćemo uneti revoluciju u luksuzni život i redefinisati horizont kako bismo uveli nasleđe za godine koje dolaze.

Ova ikonična kula će nuditi neuporediv pogled na Dubai Marinu, sa svakim detaljem koji odražava naše zajedničke vrednosti preciznosti, inovacija i nasleđa za naše zahtevne klijente. Posvećeni smo nastavku donošenja najboljih stambenih projekata u Dubaiju kreirajući ekskluzivne nekretnine vredne preko 8 milijardi AED ove godine u Dubaiju", izjavio je Eman Taha, CEO London Gate kompanije. Da bi postala vrhunac luksuznog života, Franck Muller Aeternitas se može pohvaliti sadržajima uključujući Zen vrt, privatni bioskop, salon za ljubitelje cigara, biblioteku, spa, sobu za jogu i usluge portira 24/7.

"U Franck Muller brendu, vreme je naše platno, a Franck Muller Aeternitas u saradnji sa London Gate je remek-delo koje prevazilazi obično. Ova ikonična kula sa satom simbolizuje posvećenost izuzetnom zanatstvu i inovacijama po kojima je naš brend uvek bio poznat. Ova ikonična kula je još jedan pokušaj dostizanja beskrajne elegancije. Franck Muller Aeternitas toranj priča priču o raskoši, postavljajući nove visine u oblasti luksuznog života", rekao je Erol Balijan, upravni direktor Franck Muller brenda.

"U zavisnosti od stana koji kupite - početni nivo, srednji nivo, a zatim skupi - mi ćemo raditi tri segmenta u zavisnosti od stana koji ćete dobiti, i to će biti poklonjeno pri preuzimanju", rekao je Balijan za The National. Veoma važan deo kule je veliki sat, dimenzija 40 metara sa 30 metara. Remek-delo će biti izgrađeno u Nemačkoj i biće drugi najveći tornji sa satom, nakon tornja sa satom u Meki. Brojčanik je dizajniran da izgleda isto kao legendarni model Long Island.

"Ideja je da se prikaže vreme, i u toj veličini, to će biti funkcionalni sat. Biće vidljiv sa pet ili šest kilometara tokom bilo kog vedrog dana sa pravim osvetljenjem", dodao je. "Kao brend, sa našim partnerom London Gate, obećavamo da ćemo osigurati kvalitet i dizajn u zgradi jer, kada donesete brend, morate osigurati da održavate kvalitet i imidž brenda.”

Luxury Experience