Solis - klavir inspirisan Suncem

Kako sunce zalazi sve ranije i temperature padaju, Edelweiss, britanski proizvođač klavira, preuzeo je olimpijsku misiju: da stvori svoje sunce.

Rezultat njihovog rada je veličanstveni Solis, klavir inspirisan solarnim panoramama Kalifornije koji imitira buđenje istoimene zvezde. Solis je mnogo više od instrumenta – on jw umetnički, raskošan i jedinstven podvig.

Klavir Solis nedavno je osvojio prostorije svog novog gnezda, kuće bogatog klijenta iz Los Anđelesa, očigledno ljubitelja umetnosti... Ovaj vrlo srećan vlasnik može se pohvaliti da je sebi poklonio jedinstveni komad, koji je unikatan i neponovljiv, a stvoren u saradnji sa ogrankom Cambridgienne u Edelweissu, kao remek delo napravljeno po meri od strane Marka Normana, kreativnog direktora engleskog proizvođača.

Da bi replikovao talasasto odražavanje zvezde, površinu Solis klavira čini savez dva materijala. Mark Norman je priznao da se zaljubio u Heirloom bronzu, patiniranu i dekorisani listićima zlata od 23,5 karata.

Solis ne samo da je odvojeno čudo, već je pre svega posebno dizajniran da se uklopi u dekor budućeg vlasnika. Sve Edelweiss prilagođene kreacije polaze od analize enterijera klijenta kako bi pružile estetski najprijatniji mogući komad.

Pored toga, stalne linije Edelweiss brenda su jednako jedinstvene: Signet, Flugel i Klavier. Na zahtev budućeg vlasnika, proizvođač im takođe može ponuditi funkciju samo-sviranja. Zahvaljujući ovome, klavir će na potpuno autonomni način moći da replicira više od stotinu popularnih pesama kao klasike.