Savršena udobnost na otvorenom: Mbrace fotelja

Nemački dizajner, Sebastijan Herkner, kreirao je najudobniju fotelju za eksterijer koju smo do sada videli – Mbrace Chair, čiji je cilj vrhunski komfor i relaksacija…

Ovom foteljom, dizajner namerava da uvede jezik nordijski inspirisanog dizajna u kolekcije slavnog nemačkog brenda, Dedon. Kada pomislite na nameštaj za eksterijer, verovatno u prvi plan stavljate praktičnost, umesto komfora. Baš iz tog razloga, nameštaj za eksterijer neretko uključuje stolice i stolove napravljene od drveta i čelika u organskim ili jarkim nijansama, sa malo ili nimalo jastuka i tekstira. Ipak, Mbrace fotelja želi da izazove vaš način razmišljanja usmeren funkcionalnosti.

Fotelja je ručno tkana za 38 radnih sati, a u sebi sadrži 565 metara DEDON vlakana. Njihovo vlakno je pažljivo tkano i postavljeno na čvrstu bazu od tikovine, kako bi ponudilo neverovatno iskustvo opuštanja.

Svoj naziv, ova fotelja dobila je od materijala i tehnike koriščene za njegovo tkanje. Pored toga, kolekcija sadrži tri odvojene opcije – ležaljku, divan, stolicu za ljuljanje, zajedno sa dodatnim tabureom. Čitava kolekcija odiše komforom i toplinom, sa svojim širokim naslonima za leđa i nežnim sedištima.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living